Orhan Šimšek: Zvezda serije "Zehra" završio u zatvoru zbog ubistva

Orhan Šimšek: Zvezda serije "Zehra" završio u zatvoru zbog ubistva

Autor: | 03/04/2015

0

Turski glumac, Orhan Šimšek koji navodno boluje do bipolarnog poremećaja, ubio je svog oca i potom se predao policiji. Zvezda serije "Zehra" ("Küçük Gelin"), prerezao je vrat svom ocu, a glumčevom predajom okončana je potraga za ocem i sinom, čiji je nestanak prijavljen u januaru.
Majka glumca izjavila je da njen sin patio od bipolarnog poremećaja i dodala da je početkom godine nakon napada napustio dom.
Tridesetogodišnji glumac rođen je u Istanbulu gde se odmalena bavio glumom. Prve lekcije slušao je u dečjim dramskim radionicama, a u periodu od 2000. do 2002. godine počeo je amaterski da se bavi ovom umetnošću u jednoj pozorišnoj trupi. U jesen 2004. godine upisao je pozorišnu edukaciju na prestižnom Univerzitetu dramskih umetnosti u svom rodnom gradu. Jedan od predavača na fakultetu bio mu je i čuveni turski glumac Haluk Bilginer koji je snimio brojne filmove u Velikoj Britaniji i Holivudu.
Već na prvoj godini studija talentovani glumac dobio je angažman u pozorištu, a nakon završetka univerzitetskog obrazovanja usledile su zapažene role.
Ulogom u kratkometražnom filmu "Ne Gezer Aşk Dağlarda" 2005. godine počela je njegova karijera. Nakon što je 2007. godine zaigrao u ostvarenju "Avrupalı", televizijskoj publici predstavio se kao Ahmet u seriji "Genco". Sledeće godine snimio je telenovelu "Karamel", a 2009. godine "Nefes". U seriji "Geniş Aile" igrao je od 2009. do 2011. godine. Potom je usledila serija "Ana Yüreği". Tokom 2012. godine igrao je u istorijskoj seriji "Sultan", a prvu glavnu rolu ostvario je u telenoveli "Küçük Gelin" u kojoj igra pravičnog i poštenog Azada Kirmana.
Glumca prati glas da je veliki šarmer i zavodnik, a već na snimanju svoje prve serije "Genco" započeo je romansu sa, tada maloletnom koleginicom, sedamnaestogodišnjom Hazal Kajom. Ova veza trajala je koliko i snimanje serijala i šokirala konzervativnu tursku javnost.
Svoj nezgodni karater pokazao je i tokom snimanja serije "Zehra", te je glavna ženska glumica Gozde Mukavelat zbog njega napustila telenovelu. Priča se da je Gozde bila nezadovoljna honorarom, koji je bio upola manji od zarade njenog partnera, te da je, s obzirom na to da je serija oborila sve rekorde gledanosti u Turskoj i izvezena u brojne evropske, azijske i afričke države, tražila veću platu i kada je nije dobila, odbila je da potpiše novi ugovor i nastavi snimanje.
Međutim, izvor blizak tridesetsedmogodišnjoj glumici tvrdi da se ona producentima požalila kako je devet meseci trpela psihičko nasilje od svog partnera Orhana Šimšeka, koji ju je napao i seksualno uznemiravao na setu, a pošto oni nisu reagovali Mukavelatova je napustila seriju.

Autor: Life Content

Foto:Orhan Şimşek Fan Club /   Facebook

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi:

Pročitajte još

Najnovije vesti