Ekskluzivni intervju i fotografije Merjem Uzerli: Tek sada znam šta su ljubav i sreća

Ekskluzivni intervju i fotografije Merjem Uzerli: Tek sada znam šta su ljubav i sreća

Autor: | 18/01/2015

0


Merjem Uzerli
je istorijsku sagu o čuvenom sultanu zbog privatnih lomova napustila u najinteresantnijim trenucima, što joj zagriženi fanovi "Sulejmana Veličanstvenog" verovatno nikad neće oprostiti. Ipak, uglas se slažu da ne postoji druga Hurem. Sada kada je "veličanstveno stoleće" postalo njena daleka prošlost, zanosna glumica sprema se za nova velika televizijska dela, a vetar u leđa daje joj jedanaestomesečna kćerka Lara, koju je dobila u burnoj romansi sa kontroverznim turskim milionerom Džanom Atešom.
Iako tridesetjednogodišnja Nemica turskog porekla i dalje ima običaj da prekine svaki razgovor već na prvi pomen njenog emotivnog života, odlučila je da ekskluzivno za magazin "Hello!" otkrije neke od svojih najvećih želja i planova.

Merjem, da li je ovo vaš prvi intervju za jedan srpski medij?
- Da, ovo je moj prvi veliki intervju i srećna sam što ga dajem baš za "Hello!", jedan od mojih omiljenih magazina.

Znate li da vam je uloga Hurem u našoj zemlji donela enormnu popularnost?

- Srećna sam što uživate u seriji "Sulejman Veličanstveni" i što vam se dopada moj način rada. Za mene je to velika čast i blagoslov.

Uspevate li da se nosite sa kontroverzama koje vas poslednjih godina prate u stopu?
- Tračevi me nimalo ne dotiču. Ne "guglam" svoje ime na internetu i uglavnom ne znam šta se o meni piše. Mislim da je dobro biti van svega, čega planiram da se i ubuduće pridržavam. Naravno, dešava se da mi ljudi prilaze i kažu šta su čuli ili pročitali, pa me pitaju da li je istina. Mama me nekad pozove da pita šta ovo znači, pa i na taj način saznajem novosti o sebi...

Nastavak ekskluzivnog intervjua pročitajte u novom broju magazina "Hello!" koji je u prodaji od 19. januara!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti