Bojana Rajić: Povratak u manekenske vode

Bojana Rajić: Povratak u manekenske vode

Autor: | 07/11/2014

0

Druga nedelja dvadeset pete po redu modne smotre "Fashion Selection" prošla je u znaku dizajnerke Suzane Perić, koja je svoju novu kolekciju "Glam" predstavila na reviji u hotelu "Allure Caramel". Njena revija bila je odlično posećena, čime je Perićeva još jednom potvrdila svoj status omiljene kreatorke među poznatim ličnostima, ali i u široj javnosti. Ona se ovog puta fokusirala na modele u stilu roka i panka, mada je ostala dosledna izazovnim i ženstvenim modelima koji krase njen rad. U kolekciji preovlađuju prsluci, mini haljine, kožne jakne i kombinezoni, ali i dugačke suknje i haljine kombinovane sa pank elementima. Od svoje revije ona je ovog puta napravila pravi mali muzičko-scenski spektakl, na kome je nastupio i bend "Frajle", a reviju je i otvorila i zatvorila manekenka Bojana Rajić.
U okviru tradicionalnog "Fashion Travela" putovalo se prvo u hotel "Izvor" u Aranđelovcu, a potom i u Kragujevac, gde je u šoping-centru "Plaza" održana revija najpoznatijih domaćih i stranih brendova. Kragujevčani su imali prilike da budu deo najvećeg modnog projekta u jugoistočnoj Evropi, kao i da uživaju u novim kolekcijama brendova i modnih kuća kao što su "PS.... Fashion", modna kuća "Luna", brendovi "C&A", "SportVision", "Lisca", "Benetton", "Sportina", "Carvell", "Tom Tailor", "Office Shoes", "Deichmann", "PWL" i drugi. Program je vodila naša poznata glumica Milica Milša, a u prvim redovima sedeli su mnogobrojni ljubitelji mode.
"Fashion Selection" svečano je završen u pozorištu "Madlenianum", revijom modne kuće "St. George", koja je tom prilikom obeležila dvadeset godina postojanja na našem tržištu. Prisutne su oduševile kreacije Milice Mavrak, Katarine Urošević i Vladimira Stojanovića, nekadašnjeg dizajnera ove kuće, koji je svojom revijom dao doprinos proslavi jubileja brenda. Proslavu je svojom muzikom uveličala porodica Hadžimanov, čije su sve tri generacije nastupile na reviji, te je publika uživala u muzici i pesmi Zafira, Vasila i Marte Hadžimanov.

Tekst: Ivana Nikolić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti