Džordž Kluni i Amal Alamudin: Bajka na vodi

Džordž Kluni i Amal Alamudin: Bajka na vodi

Autor: | 14/10/2014

0

Čuveni venecijanski kanali bili su poprište četvorodnevne „klunomanije“ koja se završila onako kako je i počela - na vodi. Ali, Džordž Kluni i Amal goste nisu dočekivali u tradicionalnim gondolama, već u gliseru „Amore“. Vodeni taksiji, na kojima su lepršale zastave sa natpisom „AG“, inicijalima mladenaca, prevozili su uvažene zvanice do soba u Džordžovom omiljenom hotelu „Ćiprijani“ u kome su bili smešteni. Kada su stigli u Veneciju, dobili su specijalne telefone sa kodom koji im je, dok su boravili u gradu, služio kao „ulaznica za sve“, kao i „ajpod“ sa muzikom po izboru trenutno najaktuelnijeg slavnog para.
U petak uveče upriličena je mala fešta na kojoj su gosti i članovi porodica imali priliku da se bolje upoznaju. Svi su uživali u koktelima pored bazena, uz tihu muziku koja se čula sa klavira, ali i u najkvalitetnijoj tekili koju je Kluni u Veneciju dopremio specijalnim avionom.
Na ovo intimno druženje među prvima su stigli Ana Vintur, Met Dejmon i Bil Marej sa porodicama. Bili su tu i Džordžovi dobri prijatelji Sindi Kraford i njen suprug Rend Gerber. Pošto su svi jedni drugima poželeli lep provod na venčanju, lepa Amal, koja je blistala u crvenoj haljini sa potpisom Aleksandra Mekvina, odvela je sestre i prijateljice u luksuzni hotel „Aman“, a budući suprug ispratio ju je poljupcem. On je svoje momačko veče nastavio u muškom društvu u restoranu „Da Ivo“.
U subotu su se venčali, a u nedelju su se prvi put u javnosti pojavili kao muž i žena. Slavlje je nastavljeno brančom u hotelu i romantičnom vožnjom čamcem. Na isti način su Amal i Džordž u ponedeljak stigli i do gradske kuće. Naime, prema italijanskim zakonima brak važi tek kada se zvanično registruje pred predstavnicima vlasti koje moraju da izdaju sertifikat. Jedini svedok događaja koji je trajao svega desetak minuta bio je Sandro, vozač glisera. Budući da je venčanje jednog od najvećih holivudskih zavodnika izazvalo više pažnje nego venecijanski filmski festival, saobraćaj na kanalima bio je obustavljen dok su se gospodin i gospođa Kluni vozili sa svojim gostima.

Piše: Snežana Ilić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti