Lidija Vukićević: Glumica otkrila tajnu svoje vitke linije

Lidija Vukićević: Glumica otkrila tajnu svoje vitke linije

Autor: | 10/09/2014

0

Svakodnevno izbacuje pozerske fotke, a moramo priznati da sa 52 godine ima savršenu figuru. Lidija Vukićević je otkrila da nema nikakav poseban režim ishrane, a u teretanu nikada nije išla.

"Verujem da je i genetika zadužena za moj izgled. Preskačem obroke, ponekad se trudim da jedem zdravo, ali što se vežbanja tiče nikada nisam bila u teretani. Tamo su me ljudi mogli videti samo ako sam reklamirala i htela da pomognem pri otvaranju iste. Imam spravu za vežbanje kod kuće, uradim 80 trbušnjaka i meni je to dovoljno", otkrila je glumica svoj “recept mladolikosti”.

Prepoznatljiva frizura, zanosne poze i istaknuti atributi dominiraju njenim profilom na Instagramu.

"Kakva bih ja bila glumica kada ne bih volela da se fotografišem? Osim što mi je to u opisu posla, volim sa profesionalnim fotografom i privatno da stvaram lepe slike. Kada se onaj ispred i iza objektiva skapiraju, onda se stvaraju božanstva", kaže Lidija. Duge noge, cvetne helanke, uske trenerke i napućene usne koje se ističu na Instagramu uspele su da privuku i mnogo mlađe momke koji joj često prilaze.

"Imponuje mi da dobijem kompliment od muškarca, zaista mi prija, ali se sve na tome završi", kaže Lidija.

Zaštitni znak joj je duga kovrdžava kosa koju nikada nije peglala. Na pitanje zašto nikada nije eksperimentisala s frizurom, odgovara da žene u želji da prate neki trend često znaju da upropaste sebe.

"Uvek sam gledala da sačuvam sebe takvu kakva jesam, jer i sama volim da primetim na nekome individualnost. U životu sam menjala suštinske stvari koje su me opterećivale, kao što je recimo brak u kojem je nestala ljubav", kaže glumica.

Izvor: 24 sata
Foto: Instagram

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još