Dara Bubamara: Kratki predah u Budvi bez supruga

Dara Bubamara: Kratki predah u Budvi bez supruga

Autor: | 06/08/2014

0


Plavokosa folk zvezda Dara Bubamara poslednjih meseci ne staje kada su nastupi u pitanju, a sve zahvaljujući pesmama koje je objavila u kratkom periodu, a koje su u rekordnom roku uspele da se zavrte po radio stanicama i diskotekama.
No, izgleda da je Bubamara odlično organizovana, pa je tako uspela da ugrabi nekoliko dana kako bi skoknula do Crnogorskog primorja da se malo odmori, napuni baterije, ali i dobije preplanulu boju.
- Dara je u Budvu došla u društvu svog kuma, odsela je u luksuznom hotelu "Avala" i po ceo dan se izležava na bazenu. Vidi se da joj stvarno prija odmor i da predahne od obaveza. Malo se sunča, ispija hladna pića da utoli žeđ, a onda se i pokvasi, tek da se rashladi jer je tempreratura konačno prilično visoka na primorju - otkriva naš izvor iz Crne Gore.
Sem što uživa u odmoru, čini nam se da Dara ne može da se odluči koji kupaći kostim joj najbolje stoji, pa se stalno presvlači, a onda malo pozira na ivici bazena i mami uzdahe prisutnih muškaraca svojim zanosnim oblinama, koje posebno dolaze do izražaja kada joj je telo mokro i vlažno, dok modeli kostima koje nosi posebno ističu njeno bujno poprsje i seksi guzu.
Ipak, dobro je poznato da je Dara srećno udata, pa niko nema hrabrosti da joj priđe. Jeste toplo, ali niko ne želi "hladan tuš"!

Autor: Opera17
Foto: IVAN VUČIĆEVIĆ copyrighted, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti