Branislav Janković: Nakon raskida sa Katarinom Živković posvetio se privatnom biznisu

Branislav Janković: Nakon raskida sa Katarinom Živković posvetio se privatnom biznisu

Autor: | 19/06/2014

0

Nakon raskida sa pevačicom Katarine Živković koja se ovih dana useljava u svoj novi životni prostor, maneken Bane Janković, bacio se na posao. Trenutno je preokupiran renoviranjem prostora i pripremama za otvaranje restorana, čiji će biti vlasnik.

Nadomak Partizanovog stadiona, bivši restoran Zlatnik, dobiće novo ime. "Caché", što na francuskom znači zavučeno, skriveno..., biće mesto koje će voditi maneken Branislav Janković.

Otvaranje ovog lokala planirano je za desetak dana, a Bane i njegov partner u poslu, Stefan, vredno rade i pomažu majstorima kako bi sve bilo gotovo do planiranog roka.

- Stefan i ja smo partneri, suvlasnici. On je dugo u ugostiteljskom poslu i njegovo iskustvo i znanje, mnogo nam pomaže. Ja sam nov, ali mislim da ću se dobro uklopiti - rekao nam je Bane.

- Prostor smo pronašli još u decembru i već tada smo počeli da pravimo planove. Naravno, nikome nismo želeli da govorimo dok sve ne bude gotovo. Sa radovima smo krenuli u februaru i mislim da smo malo zakasnili sa otvaranjem, jer je leto a mi imamo jako lepu baštu. Akcenat će biti na kuhinji i imaćemo tradicionalnu i internacionalnu - rekao nam je budući ugostitelj, dok je njegov poslovni partner sa nama podelio jednu anegdotu.

- Kada smo krenuli sa renoviranjem, komšije su prepoznale Baneta pa mu sada po ceo dan puštaju pesme Katarine Živković - kroz smeh nam je ispričao Stefan, dok se Bane trudio da promeni temu.

Na naše pitanje da li Kaća zna za njegov novi poslovni poduhvat, samo nam je kratko rekao:
- Ne.

Izvor: Blic

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti