Dejana Živković: Nisam devojka koja se lako upušta u veze

Dejana Živković: Nisam devojka koja se lako upušta u veze

Autor: | 11/04/2014

0

Dejana Živković (21) javnosti je poznata jedino kao devojka golmana Vladimira Stojkovića, ali su je posle raskida s njim povezivali s brojnim poznatim muškarcima. Poslednji u nizu je rukometaš Vlada Mandić, koji je navodno zbog nje raskinuo s pevačicom Anom Nikolić. Kada smo ovim povodom pozvali estradnog zavodnika, on je želeo da ostane misteriozan.
- Ništa neću da vam kažem na tu temu - rekao je Vlada kroz smeh, ne želeći da potvrdi, ali ni da demantuje da je zaveo lepu manekenku.
Ovakav stav rukometaša razbesneo je Dejanu.
- Tim poznatim donžuanima verovatno prijaju priče da sam im devojka, ali meni ne - kaže atraktivna manekenka.
- Nisam u vezi s Mandićem i muka mi je više od povezivanja sa svakim muškarcem koji se nađe u mojoj blizini. Nisam devojka koja se olako upušta u veze. Put do mog srca je trnovit i nije nimalo jednostavan. Mandića sam nedavno srela na snimanju "Amidži šoua" i malo smo se našalili. Ništa se više nije dogodilo, a počele su insinuacije na račun našeg odnosa koji i ne postoji. Mislila sam da ne treba da reagujem na glasine i zato sam ćutala, ali one se i dalje produbljuju. Rekli su da je zbog mene došao i na reviju Suzane Perić, a nisam mu rekla ni zdravo! Prijatelji su mi savetovali da bi na to trebalo da stavim tačku - izričita je Dejana.

Izvor: Blic

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti