Ana Nikolić: Ne volim žestoke momke

Ana Nikolić: Ne volim žestoke momke

Autor: | 19/03/2014

0


U danu kada je goruća vest na svim medijima da je uhapšen dugo traženi begunac, narko bos Darko Šarić, gost-voditelj „Bulevara u 5 do 5“ bila je pop pevačica Ana Nikolić kojoj je to bilo premijerno gostovanje na B92, a sa kojom su voditelji Anđelka Prpić i Miloš Urošević započeli razgovor na tu temu.
- Ne znam šta da kažem, ne volim žestoke momke. Privlače me papučari - izjavila je Ana kojoj su tokom karijere pripisivane veze sa kontrovernim biznismenima Mišom Radulovićem i Ćazimom Osmanijem.

Na temu estetske hirurgije izjavila je kako nema ništa protiv.
- Podržavam estetsku hirurgiju, botoks je iz raja izašao! Meni doktorka Ioana Batsialou radi mezoterapiju i lice hijalurononom I. OK je dok sve izgleda kao da nikad ništa nije rađeno. Ne volim samo kada je lice balsamovano - rekla je Ana gostujući u emisiji i dodala kako najčešće trenira kardio treninge u centru za lepotu u vlasništvu njene majke Miljane sa kojom ujedno i deli svoju intimu.

Sa Anđelkom i Milošem podelila je i to kako se ne opterećuje garderobom i da je odevna kombincija koju je imala gostujući u emisiji na njoj pristupačna skoro svim devojkama.

- Zbog toga što nemaju skupu garderobu, devojke nipošto ne treba da budu nesrećne! Evo, upravo na sebi nosim košulju i šorts kupljene u Zari - poručila je Ana gledaocima, a potom i otkrila da joj je omiljeni sport rukomet kojim se i sama bavila, ali nije precizirala da li je to zbog rukometaša Vlade Mandića sa kojim je, kako se priča, trenutno u ljubavnoj vezi.

Nikolićeva je, takođe, objasnila kako smatra da je za jednu savremenu, mladu i modernu devojku najvažnije obrazovanje i kultura življenja, a na kraju razgovora zaključila i to da je više nego ikada spremna da se skrasi i postane roditelj, ali da joj i u tom slučaju karijera biti na prvom mestu.

J

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti