Šon Pen i Šarliz Teron: Sve glasnija šuškanja o romansi

Šon Pen i Šarliz Teron: Sve glasnija šuškanja o romansi

Autor: | 12/01/2014

0

Već nedeljama se šuška da su Šarliz Teron i Šon Pen u vezi, ali dvoje oskarovaca još uvek se ne oglašavaju u medijima povodom ovih navoda. Ipak, ako je verovati pisanju portala "E! News", slavni par romansu ne krije od svojih kolega. Naime, njih dvoje su navodno razmenjivali nežnosti na humanitarnoj gala večeri za pomoć Haitiju koju je Pen organizovao u subotu uveke na Beverli Hilsu.
Šarliz i Šon nisu se pojavili zajedno na crvenom tepihu, ali se ostatak večeri nisu razdvajali. Sedeli su jedno pored drugog, a glumica je jednom rukom zagrlila svog kolegu, da bi je on nekoliko puta potom poljubio u vrat, pre nego što su razmenili i strasan poljubac u usta, navode tabloidi.
Glasine o njihovoj romansi pojavile su se kada je par zajedno proveo novogodišnje praznike u Šonovoj kući u Malibuu, da bi potom pre nedelju dana zajedno posetili bioskop.
- Svako veče provode zajedno. Čini se da je njihova veza veoma ozbiljna i da ne mogu jedno bez drugog - otkrio je izvor.
Pored Šarliz, Penovoj humanitarnoj večeri prisustvovao je veliki broj holivudskih zvezda, uključujući i Džuliju Roberts, Gvinet Paltrou, Krisa Hemsvorta, Vinonu Rajder, Majkla Daglasa i Emu Tompson.

Autor: Life Content
Foto: Colin Young-Wolff/Invision/AP

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti