Miloš Biković i Brankica Sebastijanović: Nerazdvojni i tokom praznika

Miloš Biković i Brankica Sebastijanović: Nerazdvojni i tokom praznika

Autor: | 07/01/2014

0


Miloša Bikovića (25), uz dve filmske premijere, očekuje uzbudljiva godina koju počinje uz porodicu i devojku, koleginicu Brankicu Sebastijanović (23).
- Malo sam se umorio od svega. Poslednjih četiri godine sam radio „Montevideo...“, ali i seriju „Samac u braku“, kao i brojne predstave. Potreban mi je odmor. Zato se i toliko radujem Božiću. Ove godine biću u krugu porodice, a sa nama će biti i moja devojka Brankica - kaže Miloš, koji je prošle nedelje predstavio novi film „Kad ljubav zakasni“.
Mladom glumcu je Božić jedan od najvažnijih praznika, ali i najdražih. Kaže, Božić bez liturgije nema mnogo smisla, ali i post bez pričešća.
- Običaj unošenja badnjaka u kuću baš i nismo mnogo poštovali tokom svih ovih godina. Moji su iz Vršca i ne sećam se da smo to radili čak ni kada smo bili mali. Međutim, uvek imamo badnjak na stolu, a slamu ispod stola. Mada priznajem da se o tome u našoj porodici brine mama.
Uz njega će sve vreme biti devojka Brankica, koja sa njim igra u filmu „Kad ljubav zakasni“, rađenom po romanu Mir-Jam „Samac u braku“. Oni tumače razmaženu Beograđanku Ljiljanu i palanačkog advokata Radmila, koji se pred svetom prikazuju kao uzoran i idiličan bračni par, ali je to daleko od istine.
- Oni se i mrze i vole, povređuju, ali to je neka njihova borba sa samim sobom i jednog sa drugim. Ovo će biti drugačije od svega što smo do sada gledali kada je u pitanju Mir-Jam - kaže Miloš.
Zanimljivo je da on i Brankica skoro da i nisu imali ljubavnih scena u ovom filmu „Kad ljubav zakasni“.
- Uglavnom smo imali svađe. Inače, nije mi bilo teško kada je bilo ljubavnih scena. Teže mi je bilo što smo Brankica i ja imali malo vremena da provedemo zajedno. I ja sam radio u tom periodu još dve predstave, a ona još jednu seriju. Teško mi je bilo i što smo imali mnogo komplikovanih scena u tako malo vremena. Nisam mogao da se pripremim. Najviše nam je pomagao reditelj Ivan Stefanović, sa kojim smo imali dobru saradnju.
Na pitanje ko je kome više davao saveta na snimanju, glumac uz osmeh odgovara da to nisi bili saveti, već je sve bilo na nivou kreativnih predloga. Ističe da je najbitnija bila dobra komunikacija.
- Brankica je dobra glumica. Niste imali priliku da je vidite na ispitima na fakultetu. Ono što je pokazala u „Sinđelićima“ je zaista ništa u odnosu na to šta se na tim ispitima može videti. Ona je tek počela karijeru i od nje se još mnogo toga može očekivati.
Istoimena serija je najavljena da se prikazuje na proleće na Prvoj. Do tada, Miloš se nada da ćemo ga gledati i u filmu Nikite Mihalkova „Sunčanica“, ali i u nemačkom filmu „Great“.
Biković istovremeno vredno radi i na doktorskoj diplomi pa mu uskoro predstoje ispiti na prvoj godini doktorskih studija. Kaže da diploma nije potvrda da je dobar glumac, ali želi da radi što više na sebi, pa i u tom pravcu.

izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti