Dragutin Topić: Uz mnogo ljubavi sve se lako postiže

Dragutin Topić: Uz mnogo ljubavi sve se lako postiže

Autor: | 14/12/2013

0


Sportski bračni par, Biljana i Dragutin Topić, dobili su svoju drugu kćerku Sofiju krajem septembra ove godine. Iako je trebalo da se atletičarka porodi u oktobru, nenadano je došlo do komplikacija u trudnoći, zbog čega je hospitalozovana u klinici u Višegradskoj. Ipak, njihova druga kćerkica Sofija je na svet došla bez problema. A kako lepo napreduje i koliko njegova supruga blista Topić je pokazao fotografijama na Fejsbuku.

On za "Blic" kaže da se sjajno snalaze, jer se uz mnogo ljubavi sve lako postiže.

- Bilo je malo brige, ali super smo sada, stvarno odlično. Postižemo Biljana i ja sve. Jeste da nam ponekad treba šest ruku, ali odlično se snalazimo i sa naša dva para - priča sa osmehom o roditeljskim danima učesnik poslednje sezone "Velikog brata".

Topići već imaju jednu kćerku, osmogodišnju Angelinu, koja neizmerno voli svoju mlađu sestru, ali za sada ne insistira na proširenju porodice.

- Ne verujem da bi starija želela još jednog brata ili sestru, bar ne uskoro. Za sada ne insistira, ali videćemo. Još je mala, pa joj ne dozvoljavamo da 'barata' sa bebom, da se tako izrazim. Istina, ona bi volela da pomogne, ali polako, biće vremena i za to - kaže Dragutin Topić.

Dragutin ističe da je beskrajna ljubav ono što je potrebno svakoj porodici.

- Našu porodicu čine emocije koje svakodnevno pokazujemo jedni drugima. Kada imate to, imate sve - istakao je sportista.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti