Tradicionala godišnja večera kompanije Mercedes-Benz za medije

Tradicionala godišnja večera kompanije Mercedes-Benz za medije

Autor: | 12/12/2013

0

Komapnija Mercedes-Benz SCG organizovala je tradicionalanu večeru za predstavnike medija u ponedeljak 9. decembra u fascinantnom prostoru restoranu Top of the Hub na 25. spratu u poslovnog centra Ušće. Generani direktor kompanije Mercedes-Benz Rolf-Juergen Seyerle je izrazio veliku zahvalnost medijima na iskazanoj podršci i profesionalizmu. Prisutnima je sumirao rezultate iz 2013. godine:
- Predhodna godina je bila teška, ali mogu da vam kažem da smo zadovoljni postignutim rezultatima. Na početku godine na Beogradskom sajmu predstavili smo novu generaciju E-Klase i potpuno novi model u našem portfoliju inzvaredni CLA, koji je prevazišao sva naša očekivanja. Događaj koji svakako obeležio drugu polovinu godine bio je spektakularana premijera S-Klase. To je bio vrhunac cele godine. Planiramo da ovu zavrišimo kao lideri u segmentu prodaje premijum putničkih vozila, a već sada mogu da vam potvrdim da ćemo ostvariti najbolji rezultat u prodaji teretnih vozila.
Gospodin Seyerle je takođe izneo svoja predviđanja za 2014. godinu:
- Mi očekujemo povoljan trend za našu kompaniju sa modernim i atraktivnim modelima u svim segmentima. Sledeće godine lansiraćemo nove modele koji su okosnica naše prodaje, pre svega nova C-Klasa, čije će predstavljanje biti početkom naredne godine. Naša porodica SUV će dobiti petog člana, potpuno novi model GLA, koji najavljuje novi Mercedes-Benz trend.
U nastavku večeri u prijatnoj atmosferi kojoj je doprineo Wonder Strings gudački kvartet, predstavnici medija imali su priliku da se sa članovima upravnog odbora i PR tima kompanije Mercedes-Benz bliže upoznaju sa planovima za 2014. godinu.

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: Mercedes-Benz

Pročitajte još

Najnovije vesti