Ljiljana Jakšić: Sa kćerkicom Darijom napustila porodilište

Ljiljana Jakšić: Sa kćerkicom Darijom napustila porodilište

Autor: | 03/12/2013

0


Glumica Ljiljana Jakšić, koju publika najviše pamti po ulozi Salvete iz "Kursadžija", izašla je juče iz porodilišta "Narodni front", nedelju dana posle porođaja. Po Ljilju i njenu ćerku Dariju, koju je glumica rodila u 53. godini, došla je njena sestra Sneška. S buketom cveća u rukama nestrpljivo je čekala da novopečena majka dobije dozvolu lekara da s bebom ode kući.
Negde oko pola tri posle podne, sa osmehom na licu iz porodilišta je izašla Ljiljana. Nije kao neke poznate porodilje odmah utrčala u automobil, već je pozirala okupljenim fotografima, popričala s novinarima i tako s javnošću podelila svoju radost zbog prinove.
- Ovo je najlepše što jednoj ženi može da se desi. To sam dugo čekala i zbog ovoga ću živeti. Ja sam najsrećnija osoba na celom svetu i svima vama želim da što pre na svojoj koži osetite ovu radost - rekla je glumica, a potom je ušla u automobil i sela pored bebe, koja je bila u nosiljci.
Ljiljana se porodila carskim rezom 25. novembra. Devojčica, koju će podizati bez podrške njenog oca, teška je tri i po kilograma, a dugačka 52 centimetra. Na sve u "Narodnom frontu" Ljilja je ostavila odličan utisak, nije bila zahtevna, a mnogi su dolazili da joj čestitaju i fotografišu se s njom.

izvor: Kurir
foto: Kurir, Aleksandar Jovanović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti