Katarina Živković i Bane Janković: Među nama je sve isto kao i prvog dana

Katarina Živković i Bane Janković: Među nama je sve isto kao i prvog dana

12/11/2013

0


Pevačica i pobednica „Farme 3“ Katarina Živković ovih dana razgleda stanove u Zemunu kako bi pazarila životni prostor za sebe i svog verenika Baneta Jankovića.

- Našla sam jedan u Prvomajskoj ulici u Zemunu i jako mi se dopao. Ipak, ništa još nije definisano jer nemam dovoljno novca za njega. Stan ima 60-ak kvadrata i košta oko 80.000 evra. Kako o kreditima i pozajmicama i ne razmišljam, trebaće mi još vremena da od nastupa prikupim tu cifru. I Banetu i meni se jako dopao. Prostran je, svetao, ima dve spavaće sobe... Odličan je raspored prostorija, a najbitnije nam je što se nalazi u Zemunu, gde trenutno živimo - priča za "Blic" Kaća, koja sa svojim verenikom već nekoliko godina stanuje u Ulici Tošin bunar.

Na momenat se osvrnula na glasine kako u njenoj vezi nešto ne štima, te kako su Bane i ona raskinuli.

- Nikada ništa ne demantujemo. To znaju mnogi novinari i urednici, pa tako pišu svašta, računajući da se mi nećemo buniti. Činjenica je da smo nas dvoje srećni i da se volimo. U našoj vezi sve je kao i prvog dana - kroz smeh kaže pevačica koja nam se pohvalila još nečim.

- Položila sam vožnju pre dva meseca. Mnogo sam srećna. Nemam još uvek svoja kola, pa vozim Banetova, ali imam u planu i tu kupovinu - kaže ponosno Katarina za "Blic".

Izvor: Blic
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti