Majli Sajrus: Na pomolu nova romansa?

Majli Sajrus: Na pomolu nova romansa?

Autor: | 19/09/2013

0

Majli Sajrus navodno je već pronašla novu ljubav u naručju producenta Majkla Vilijamsa. Kontroverzna pevačica, koja je nedavno potvrdila da je raskinula veridbu sa glumcem Lijamom Hemsvortom, zbližila se sa Majklom dok su zajedno radili na njenom novom albumu "Bangerz", kao i na spotu za pesmu "We Can't Stop".
- Svi znaju da su njih dvoje u vezi. Majk je veoma zaštitnički nastrojen prema Majli - otkrio je izvor za "National Enquirer".
Ove glasine pojavile su se ubrzo pošto su Majli i Lijam potvrdili da su raskinuli svoju veridbu, nakon meseci spekulacija o problemima u njihovoj vezi, i samo dan nakon što su se u medijima pojavile glasine o tome da je Lijam takođe pronašao novu ljubav. Naime, on je navodno viđen u društvu meksičke pevačice i glumice Eize Gonzales.
Prema rečima izvora, Majk je pevačici pružio podršku dok se njena veza sa zvezdom filma "Igre gladi" raspadala, a da između njih ima nešto više od profesionalne saradnje, potvrđuju i bliske fotografije koje je producent redovno ostavljao na svom nalogu na Instagramu.

Autor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti