Salma Hajek: Proslava rođendana u Beogradu bez velike žurke

Salma Hajek: Proslava rođendana u Beogradu bez velike žurke

Autor: | 04/09/2013

0


Trenutno najveća zvezda u Srbiji, holivudska glumica Salma Hajek proslavila je prekjuče svoj 47. rođendan, ali bez velike žurke kakvu je nedavno, za 60. rođendan, isto u Beogradu, upriličio njen kolega Pirs Brosnan.
Umesto ludog provoda, glumica je izbarala da veče provede u hotelskom apartmanu sama sa suprugom. Holivudski pedigre slavnoj glumici nije obezbedio celodnevno uživanje i slavljeničku atmosferu, već joj je rođendan koji je počeo buđenjem u sedam sati protekao slično kao i većina njenih dana u Srbiji.
- U 8.45 krenula je terenskim vozilom u društvu dublerke i asistentkinje put Šimanovaca, gde je snimala horor "Everly" do 17 časova. Pre nje, prema filmskom studiju su sličnim automobilima otišli prvo njen suprug Fransoa-Anri Pino, a potom i šestogodišnja ćerka Valentina u pratnji svoje dadilje. Salmu je na setu dočekalo cveće od produkcije i mnoštvo lepih želja, ali ubrzo je cela ekipa prionula da snima. U vreme ručka posluženi su rođendanska torta i kolači koji su najviše obradovali malu Valentinu - kaže izvor "Blica" blizak produkciji.
Glumica se s porodicom u hotel vratila u 18 sati, a Salma i Fransoa rođendansku večeru imali su u svom apartmanu.

izvor: Blic
Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još