Alek Boldvin: Voleo bih da napustim glumu

Alek Boldvin: Voleo bih da napustim glumu

Autor: | 04/07/2013

0

Nakon što je novinar "Dejli mejla" optužio njegovu sprugu Hilariju da je slala poruke na Tviteru za vreme sahrane kolege i prijatelja Džejmsa Gandolfinija, američki glumac Alek Boldvin odlučio je da ugasi svoj nalog na toj društvenoj mreži.
- Otišao sam na sahranu Džimija Gandolfinija i tamo sam shvatio da Džimi Gandolfini nije bio na Tviteru. Džimi Gandolfini je bio osoba koju su svi voleli i glumac kome su se svi divili i nije ga bilo briga za društvene medije - kazao je u izjavi za magazin "Vanity Fair" 55-godišnji glumac i zvezda novog filma Vudija Alena "Blue Jasmine".
- Naučio sam lekciju na toj sahrani. Rekao sam sebi ovo je čisto gubljenje vremena. Možda je povremeno zabavno, ali sve manje i manje, i manje - naveo je on i dodao da bi rado napustio i glumu samo da bi se sklonio od očiju javnosti.
- Voleo bih to da mogu. To bi bilo nešto najlepše na svetu - istakao je Boldvin.
Svoju želju da napusti glumu objasnio je skorim dolaskom drugog deteta i nastojanjem da ga zaštiti od medija, kako ne bi ponovio iste greške kao sa ćerkom iz braka sa glumicom Kim Besindžer, Ajerland.
- To je bilo jedno bolno i neprijatno iskustvo. Ne želim da se to dogodi i sa novim detetom - kazao je on.

Izvor: Novosti

Foto: Sipa

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti