Bredli Kuper: Volim kada sam u društvu drage žene

Bredli Kuper: Volim kada sam u društvu drage žene

19/05/2013

0


Poznati glumac otkrio je svoju romantičnu stranu. Bredli Kuper obožava kada je u vezi i smatra nema ničeg boljeg od deljenja emocija sa voljenom osobom. Glumac, koji je trenutno u vezi sa britanskim modelom Suki Voterhaus, deli i dobro i zlo sa emotivnim partnerom. On takođe misli da je prijateljstvo ključno za uspešnu romansu.
- Veoma sam romantičan. Volim kada sam u društvu drage žene. Mislim da emotivna veza najbolje funkcioniše kada nivo harmonije između dvoje ljudi prevazilazi fizičku privlačnost. Nema ništa lepše od takve bliskosti - otkrio je Bredli.
Tridesetosmogodišnji glumac upoznao je sadašnju devojku na dodeli nagrada "Elle Style Awards" u Londonu, koja se održala početkom februara. Bredli se dugo udvarao atraktivnoj manekenki, a uprkoz većoj razlici u godinama njihova veza funkcioniše. Glumac je nedavno obradovao svoju lepšu polovinu romantičnim putovanjem u Pariz.

Bredli je pre Suki bio u vezi sa Zoe Saldanom, a priznaje da neretko bude zanesen osećanjima i voli da razmazi devojke priređujući im romantična iznenađenja.

Izvor: Story.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti