Lena Kovačević: Blaženi dani roditeljstva

Lena Kovačević: Blaženi dani roditeljstva

Autor: | 16/02/2013

0


Džez pevačica Lena Kovačević i njen suprug Veljko pre pet meseci postali su roditelji dečaka Vuka. Prvi put pošto se ostvarila u ulozi majke, ova lepa dama pojavila se u javnosti na promociji pelena „Pampers Premium Care“, koje rado koristi za svog sina. Kćerka legendarnog dramskog pisca Dušana Kovačevića, koja je širu popularnost stekla kao članica žirija prve sezone takmičenja „Prvi glas Srbije“, otkriva kako provodi prve roditeljske dane, kao i svoje velike planove za budućnost.
- Od kada sam rodila bebu, kao i svaka majka stalno brinem za svoje dete jer želim da mu pružim najbolje što mogu, ali ta briga ne sme da postane opterećenje. Smatram da su svi proizvodi koji se koriste u nezi deteta izuzetno bitni i zbog toga sam odlučila da podržim događaj koji je organizovao „Pampers“ jer te pelene zaista pružaju deci zaštitu od pet zvezdica - počinje priču za magazin "Hello!" Lena.
- Vuk sada ima pet meseci i kao i svakoj ženi život mi se umnogome promenio od kada sam dobila dete. Osim što osetite veliko uzbuđenje i radost, u trenutku kada postanete roditelj dobijete potpuno novu odgovornost, a sva vaša pažnja se preumseri na to malo biće, ali sve je to normalno, i tako i treba da bude.
Atraktivna muzičarka je u trudnoći bila izuzetno aktivna, pa je u tom periodu snimila novi album koji planira da promoviše na proleće.
- U aprilu prošle godine, kada sam već bila u drugom stanju, počela sam da prikupljam materijal, a rad u studiju sam završila u devetom mesecu. Nije mi ništa bilo teško, pa sam i po najvećoj vrućini išla u studio i snimala. Sada je u toku postprodukcija CD-a, a na proleće planiram da organizujem promociju, a potom ću početi i sa nastupima. Novi materijal je, kao i prošli album, mešavina džeza i popa i mislim da će komunicirati sa širokom publikom - objašnjava Lena.
- Moj sin imao je priliku da sluša nove pesme još u stomaku i zanimljivo je da na njih posebno reaguje. U skladu sa najnovijim istraživanjima, tokom trudnoće sam mu puštala i klasičnu muziku, jer nauka tvrdi da ona dobro utiče na razvoj bebe u prenatalnom periodu. Najčešće smo slušali Baha, kao i Mocarta i Ravela. Drago mi je da sam imala priliku da se podsetim tih divnih melodija. Osim toga, prvi put posle duže vremena redovno sam svirala klavir, što mi je takođe mnogo prijalo.
Talentovana umetnica tvrdi da ima veliku podršku kako svoje tako i porodice svog supruga u svim poslovima oko bebe, što joj predstavlja veliko olakšanje.
- Dok nisam postala majka činilo mi se da je veoma teško uskladiti sve obaveze oko deteta sa ličnim i poslovnim obavezama, ali tek sada shvatam da sve to nije toliko strašno. Imam veliku podršku moje porodice, kao i porodice mog supruga i to mi mnogo znači. Osim toga, Vuk je mirna beba i nema mnogo prohteva. Fizički moj sin je mešavina mene i supruga, kao što smo svi mi neka kombinacija naših roditelja.
Atraktivna dama je za samo nekoliko meseci posle porođaja uspela da povrati devojački stas, u čemu joj je najveći saveznik bila samodisciplina.
- Tokom trudnoće nimalo nisam vodila računa o tome šta ću i koliko jesti. Volela sam da ugađam sebi i jela sam uvek kada sam bila gladna. Međutim, posle porođaja želela sam da skinem višak kilograma i uspela sam u tome, ali sam se jako trudila. Prvi put sam počela da vodim računa o namirnicama i silom prilika naučila sam mnogo iz oblasti nutricionizma, što mi je veoma pomoglo. Sada se hranim zdravije nego ranije - otkriva Lena.
I pored toga što je njena najveća pažnja poslednjih pet meseci pre svega usmerena na njenog mališana, Lena ima mnoge poslovne planove.
- Imam mnoge poslovne ideje, ali je još rano da pričam o njima. Jedna od njih se tiče televizije, reč je o projektu koji bih jako volela da radim, a drugačiji je od svega što se do sada prikazivalo na našim televizijskim kanalima - zaključuje zagonetno lepa muzičarka.

Tekst: Life Content, Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još