Milena Vučić i Nikola Burovac izgovorili sudbonosno "da"

Milena Vučić i Nikola Burovac izgovorili sudbonosno "da"

Autor: | 12/11/2012

0

Mladi pevači Milena Vučić i Nikola Burovac sigurno će dugo pamtiti, jer su se zakleli na večnu ljubav pred Bogom. Mladenci su crkveni brak sklopili oko 15 sati u beogradskoj Crkvi Svetog Save, u koju su došli belom limuzinom.
Da Milena ima izgrađen stil oblačenja, pokazala je i ovog puta, te je za venčanje odabrala kratku belu haljinu, dok je preko nje odenula bež sako. Vučićeva se od ostalih nevesta izdvajala i po boji obuće, te su njene cipele bile tirkizno plave. I dok je mlada zadržala svoj stil i prilikom ovog svečanog čina, Nikola se držao tradicije, te je izabrao svečano odelo.
Sudbonosno „da“ mladenci su izgovorili prvo u crkvi, a kumovi su im bili dugogodišnji prijatelji Una i Marko. Nakon ceremonije su na mladence, baš kao u filmovima, devojke bacale latice ruža. Baš kako to obično biva, Milena je ispred crkve bacila bidermajer, a čast da ga uhvati imala je upravo njena kuma.
Par se zatim limuzinom odvezao u restoran „Izi“, gde je upriličeno građansko venčanje i svadba. Mladencima su među prvima čestitali voditeljka Danijela Jankov i kompozitor Vladimir Graić Graja, a na veselju su im se pridružile i ostali prijatelji i kolege.

Izvor: Alo!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti