Milan Gromilić: Porodične avanture

Milan Gromilić: Porodične avanture

Autor: | 02/09/2012

0

Baletski igrač i učesnik rijaliti šou-programa „Survivor“ Milan Gromilić nedavno se vratio sa odmora koji je proveo u društvu supruge Katarine i njihovih kćerki Lare i Hane. Srećna porodica je najpre boravila na Hrvatskom, a potom i na Crnogorskom primorju, a iskoristili su priliku i da posete rođake u Banjaluci.
- Na odmoru smo bili dvadeset dana. Najpre u hrvatskom mestu Trpanj, gde smo bili gosti Maje Lene Lopatni i njene porodice, a potom smo otišli u Crnu Goru. Tamo su sa nama bili prijatelji sa svojim porodicama, koji imaju decu sličnog uzrasta kao što su naše devojčice, pa su imale društvo. Često smo menjali plaže i posećivali nova mesta da nam ne bi bilo jednolično, a Lara i Hana su uživale, učile su da plivaju i stalno su se igrale kako na plaži tako i u zabavnim parkovima - objašnjava Milan.
- Dok smo se odmarali u Budvi, naša poznata kreatorka Verica Rakočević pozvala nas je da nastupimo na njenoj promociji parfema u tom gradu, što smo Katarina i ja sa zadovoljstvom prihvatili kao veliku čast. Tako se prvi put dogodilo da smo i na odmoru radili - kaže na kraju Gromilić koga će publika od jeseni moći da gleda i u novom mjuziklu Pozorišta na terazijama „Glavo luda“.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti