Zdravko Čolić večeras u "Top hilu"

Zdravko Čolić večeras u "Top hilu"

Autor: | 12/08/2012

0

Posle spektakularnog koncerta u pulskoj „Areni“, nekrunisani kralj naše pop muzike Zdravko Čolić večeras će pevati u Budvi, u „Top hilu“, najvećoj diskoteci na Jadranu koja prima pet hiljada ljudi. Čola je u Budvu stigao iz Pule, gde je posle koncerta ostao još nekoliko dana, družeći se sa Radetom Šerbedžijom na Brionima.
Poslednji put Zdravko je u Budvi, tačnije na plaži Jaz, pevao u avgustu 2008. godine na „Lajv festu“, a četiri godine ranije, nastupio je na rasprodatom stadionu u Budvi. Večerašnji koncert, za koji karte koštaju 20 evra, pevač smatra „noćnom feštom“, budući da je u pitanju diskoteka, u kojoj program po pravilu kreće oko ponoći.
Turneju po bivšoj SFRJ Čola nastavlja 8. septembra u Slavonskom Brodu, gde nije bio još od sedamdesetih. Kako kaže, očekuje da te noći na koncert dođe ceo region. Krajem septembra, Zdravko i njegov bend odlaze na mini turneju po Americi, u sklopu koje će nastupati u Čikagu (28. septembar), Detroitu (29. septembar), Sent Luisu (5. oktobar) i Njujorku (6. oktobar).

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti