Ivana Španović: Zadovoljna sam rezultatom na Olimpijskim igrama

Ivana Španović: Zadovoljna sam rezultatom na Olimpijskim igrama

Autor: | 09/08/2012

0

Srpska atletičarka Ivana Španović izjavila je sinoć da nije mala stvar osvojiti 11. mesto na Olimpijskim igrama, pogotovo u skoku u dalj, ali da ostaje žal što u finalu nije ostvarila bolji rezultat.
- U kvalifikacijama sam odradila pola posla, sinoć je trebalo da završim na jedan drugi način, ali nisam uspela. Može sad neko da priča da li je to sreća ili ne, ali ja sam među 12 najboljih na svetu i to je veliko dostignuće. Žao mi je što nisam skočila bolje, ali na kraju sam zadovoljna osvajanjem 11. mesta - rekla je Španovićeva novinarima u Londonu.
Ona je dodala da joj je cela sezona bila turbulenta zbog problema sa povredom butine, da joj je to još sveže u glavi, ali da je u London stigla spremna.
- Daleko od toga da nisma spremna, ali potrebno je mnoge kockice da se poslože da bih skočila rezultat koji sam skakala do prošle godine. Nažalost, trening i takmičenje nisu isto, svejedno je da li sam 11. sa 6, 40 ili 6,70. Naravno, više bih volela da sam skočila 6,80 nego 6,35 - poručila je Španovićeva.

Izvor: Tanjug

Foto: Miloš Nadaždin, Lepota & Zdravlje

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti