Sisi Hjuston piše knjigu o svojoj kćerki Vitni

Sisi Hjuston piše knjigu o svojoj kćerki Vitni

Autor: | 30/04/2012

0

Sisi Hjuston, majka pokojne pevačice Vitni Hjuston, želi da objavi knjigu u nadi da će stati na kraj lažima koje ljudi šire od kada je preminula njena kćerka. Prema pisanju "New York Timesa", Sisi se susrela s izdavačima u Njujorku kako bi se dogovorila oko detalja.
- U knjizi će biti loših stvari, ali biće i dobrih. Toliko laži se priča o Vitni, a ja želim sve da ih uništim - izrazila je svoje želje Sisi Hjuston u razgovoru s nekoliko izdavača, a svedoci tvrde da je delovala emocionalno i fizički veoma iscrpljeno.
Vitni Hjuston preminula je u februaru ove godine. "The Times" nagađa o količini novca koji bi Sisi Hjuston mogla da dobije za knjigu, pod uslovom da mora da angažuje pisca koji piše za druge, a ne zna se ni koliko će detaljno biti opisani problemi koje je sa zavisnošću imala muzička diva.
Sisi Hjuston, koja se takođe bavila pevanjem, je 1998. godine napisala memoare "How Sweet the Sound" u kojima je opisala svoju porodicu i uspon do statusa pevačke zvezde koja je pevala prateće vokale Elvisu Prisliju.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti