Lea Kiš ponosna na kćerku jer je krenula njenim stopama

Lea Kiš ponosna na kćerku jer je krenula njenim stopama

Autor: | 29/02/2012

0

Voditeljka na televiziji „Pink“ Lea Kiš veoma je ponosna na svoju kćerku Saru Jokić koja je odnedavno počela da radi kao novinar i voditelj emisije „Presovanje“ na televiziji „Hepi“. Iako ima samo sedamnaest godina, Sara je dobila prvi posao, a ponosna majka je u tome podržava i najveći joj je kritičar i savetodavac.
- Sara je dete koje je takoreći uz mene odrasla na televiziji. Ona je još kao mala učestvovala u mnogim televizijskim projektima kao što su „Fore i fazoni“ i „Zooteka“, a ovaj posao je samo logičan nastavak te priče - počinje priču Lea.
- Veoma sam ponosna na nju i tu sam uvek kada joj zatreba savet. Pošto je tek počela da radi, svakodnevno vežbamo dikciju i pomažem joj   kako koji prilog treba da najavi, a ona veoma brzo napreduje. S obzirom na to da je nedavno napunila sedamnaest godina, Sara još nije odlučila koji će fakultet da upiše. To će najverovatnije biti novinarstvo, gluma ili režija, tako da svakako planira da i u budućnosti radi neki posao koji će biti vezan za televiziju.

Piše: Ivana Nikolić
Foto: Dejan Milićević

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti