Maja Mandžuka i Filip Živojinović: Nova godina na Zlatiboru

Maja Mandžuka i Filip Živojinović: Nova godina na Zlatiboru

Autor: | 08/01/2012

0

Glumica Maja Mandžuka i Filip Živojinović dočekali su zajedno Novu godinu na Zlatiboru. Mladi par je, po svemu sudeći, nerazdvojan i pored Majinog boravka u Americi – neprekidno komuniciraju putem Skajpa a za novogodišnje praznike, lepa glumica odlučila je da doputuje u Srbiju.
Mladi Živojinović ne krije zaljubljenost, naprotiv, obaveštavao je svoje prijatelje preko Tvitera kako uživa na Zlatiboru „u krevetu, gledajući Asteriksa“ uz tradicionalno srpsko jelo, sarmu. Njegov najnoviji status, “Ja imam apsolutno, bez konkurencije, najbolju devojku na svetu” dokazuje da je veza između tridesetogodišnje glumice i Filipa, ozbiljna.
Kada je, pre osam meseci prekinula 11-godišnju vezu sa biznismenom Denisom Damjanovićem, plavokosa glumica je to uradila s razlogom jer je, kako saznajemo, ‘do ušiju’ zaljubljena u sina Bobe Živojinovića. Dvadesetšestogodišnji Filip je, takođe, prekinuo vezu sa manekenkom Sofijom Milošević. Iako su se u početku veze krili od javnosti da bi, potom, zajedničke fotografije bile objavljene u štampi, Maja je bila škrta na rečima.
- Otkako sam prekinula višegodišnju romansu, ne žalim ni za čim, niti me hvata melanholija. Vedra sam osoba, otvorena za nova i lepa iznenađenja, izabranik mog srca treba da bude dostojanstven, pošten, šarmantan, duhovit, nesebičan… da me proceni i poštuje.
Filip, je s druge strane, objasnio kakav ga tip devojaka privlači:
- Fizički izgled mi nije na prvom mestu, ali mora da ima određenu energiju, volim kada je mangup u pozitivnom smislu te reči, da bude posebna i drugačija. Ne volim preterano da detaljišem o stvarima i događajima iz privatnog života. Nisam javna ličnost, pa mi nije prijatno da govorim o sebi na taj način. Nisam mogao Maji da pravim duštvo dok snima u Los Anđelesu, jer imam mnogo poslovnih obaveza - rekao je Filip.

Izvor: Svet.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin