Udaje se Sofija Kopola!

Udaje se Sofija Kopola!

Autor: | 26/05/2011

0

Američka rediteljka Sofija Kopola, kćerka legendarnog sineaste Frensisa Forda Kopole, udaće se u avgustu u Italiji za dugogodišnjeg partnera, francuskog rokera Tomasa Marsa, javlja AFP.
Venčanje će biti održano u Bernaldiju, gradiću na jugu Italije, odakle potiče porodica Kopola, piše italijanski list "La Stampa". Iz Bernalde je 1904. Sofijin pradeda Agostino emigrirao u SAD, gde je započeo karijeru u filmskoj industriji.
Sofija Kopola (40) i Tomas Mars (35), član grupe "Feniks", zajedno su već godinama i imaju dvoje dece. Sofija Kopola je prethodno bila udata za reditelja Spajka Džonzija, od kog se razvela 2003.
Venčanje, na kojem se očekuje dolazak Al Paćina, Stivena Spilberga, Silvestera Stalonea i Nikolasa Kejdža, održaće se u vili Margeriti koja pripada porodici Kopola.
Četrdesetogodišnja rediteljka osvojila je 2010. "Zlatnog lava" u Veneciji za film "Negde" (Somewhere). Njeno najpoznatije ostvarenje je, ipak, film "Izgubljeni u prevodu" iz 2003. sa Bilom Marejem u glavnoj ulozi koji je imao četiri nominacije za Oskara.

Izvor: Tanjug

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti