Gagi Đogani: Spreman za novu ljubav

Gagi Đogani: Spreman za novu ljubav

Autor: | 13/05/2011

0

Frontmen dens grupe „Funcky G“ Gagi Đogani nedavno je okončao veridbu sa lepom češkom manekenkom Helenom Krakov sa kojom je bio nekoliko meseci u strasnoj vezi. Od početka romansa ovog para bila je veoma ozbiljna, pa su zbog toga odlučili i da se vere, a planirali su i da zajedno žive i osnuju porodicu, ali se to nije ostvarilo. Ipak, njih dvoje su ostali u dobrim odnosima, a i pored toga što su mnogi mediji objavili da je Gagi već našao novu devojku, on tvrdi da je trenutno slobodan.
- Veza između mene i Helene nije mogla da opstane zbog česte razdvojenosti usled koje su se ugasile emocije između nas. Osim toga, ona je veoma ljubomorna devojka, tako da je na neki način uništilo našu vezu. Nije mogla da razume moj posao i to da imam mnogo drugarica i obožavateljka već sam za svaku devojku koju poznajem morao da joj objašnjavam odakle se znamo i kakav je naš odnos. To mi je u poslednje vreme mnogo smetalo tako da sam odlučio da raskinem veridbu sa njom - iskren je Đogani koji tvrdi da će ipak ostati u prijateljskim odnosima sa lepo Čehinjom.
- I pored mnogih nesuglasica koje smo imali i dalje imam lepo mišljenje o Heleni, ona je zaista divna osoba. Nismo imali prilike da se vidimo posle raskida pošto je ona otputovala na Bahame, ali smo više puta pričali preko „Skajpa“. Dogovorili smo se da ostanemo prijatelji, ali ne postoji nada da ćemo obnoviti vezu.
Ovaj popularni muzičar nedavno je u prestižnom prestoničkom klubu „Mr Stefan Braun“ viđen sa mladom i neafirmisanom pevačicom Marijom Lazić zbog čega su mnogi pomislili da ima novu devojku, ali on tvrdi da je atraktivna plavuša kćerka njegovog prijatelja.
- Ta devojka je mnogo mlađa od mene, a njen otac je moj dobar prijatelj tako da nikada ne bih mogao da budem sa njom u vezi. Sreli smo se u klubu i u jednom trenutku su nas slikali fotografi, a sutradan je objavljeno da imam novu devojku, što nije istina. Marija lepo peva i veoma je talentovana, tako da ćemo možda sarađivati, mogla bi da bude pevačica u mojoj grupi „Funky G“ pošto Marini Uzelac uskoro ističe ugovor i planiramo da prekinemo saradnju - objašnjava Gagi i dodaje da je poslednjih nekoliko meseci u vrlo dobrim odnosima sa bivšom suprugom Anabelom Bukvom.
- Nas dvoje smo uspeli da izgladimo sve nesuglasice koje smo imali posle razvoda i zato sada funkcionišemo kao pravi prijatelji. Možemo da pričamo o svemu i zbog toga mi je mnogo drago, a i naše kćerke Luna i Nina su neizmerno srećne. Lepo je što smo opet u dobrim odnosima, pošto smo više od polovine života proveli zajedno - zaključuje uspešni muzičar.

Piše: Ivana Nikolić

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti