Lotar Mateus na reviji bivše supruge Marijane: Sviđaju mi se njene haljine, posebno plave, ali ja najviše vilim žene u crnom

Lotar Mateus na reviji bivše supruge Marijane: Sviđaju mi se njene haljine, posebno plave, ali ja najviše vilim žene u crnom

Autor: | 18/03/2011

0

Lotar Mateus se ne razume samo u fudbal. Razume se i u žene, ali i u modu. Kaže da se redovno informiše šta je u trendu, a za reviju bivše supruge Marijane, održane u četvrtak uveče u Beogradu, obukao je D&G odelo.

- Pratim modu, bitno mi je šta ću da obučem, možda zato što sam četiri godine živeo u Italiji, ali i zato što sam bio u braku sa Marijanom koja se zaista razume u modu - rekao je za MONDO, nakon revije najnovijih modela Marijane Mateus u hotelu "Moskva" u Beogradu, nekada najbolji fudbaler Nemačke i sveta, bivši trener Partizana, Lotar Mateus.
- Veoma mi se dopada Marijanin stil, ona je maštovit modni dizajner. I ova kolekcija večeras  mi se sviđa, najviše plave haljine - pohvalio je Lotar svoju bivšu suprugu.
A čije modele on nosi?
- Večeras sam obukao D&G odelo - kaže Mateus i otkopčava sako kako bi nam pokazao šta ima na sebi.
Crno odelo ravnog kroja, sako sa jednorednim kopčanjem, pantalone užih nogavica, bela košulja i nonšalantno raskopčana dva poslednja dugmeta na vrhu, bez kravate, klasične crne cipele od mat kože. Dobro izgleda tako obučen i svestan je toga. Ne glumi zvezdu. Opušteno stoji u društvu nekoliko dama i ljubazno pruža ruku da se upoznamo čim smo mu prišli.
- Vi možete da me pitate šta hoćete, ali ja možda ne mogu na sve da vam odgovorim - rekao je uz širok osmeh i šarmantno nazdravio šampanjcem, dok su blicevi foto-aparata, ali i pogledi znatiželjnika, sevali oko njega.
Pitali smo ga ko su njegovi omiljeni modni dizjneri.
- Ima ih mnogo. Volim ono što prave D&G, ali i modna kuća ’Versaće’, kao i još nekoliko, uglavnom italijanskih dizajnera. Međutim, ja ne nosim samo visoku modu već i modele iz takozvane ’druge linije’. I Marijana, na primer, uz ove svečane haljine koje ste videli večeras, ima i modele za svaki dan i situacije kojima priliči opušten izgled.
U čemu se on bolje oseća - u odelu ili u džinsu?
- Volim da nosim i jedno i drugo, sve zavisi od obaveza i mesta na koje idem. Večeras mi je super ovako.
Kada su u pitanju boje, Mateus kaže da nema omiljenu.
- Volim plavu, žutu, zelenu... to su boje za leto i lepo vreme. Braon, siva i crna su za jesen i zimu. Koju boju ću kada odabrati zavisi i od toga kako sam raspoložen. Biti moderan i lepo obučen, ne znači slepo se pridržavati tuđih saveta, već po vlastitiom afinitetu kombinovati ono što vam drugi nude.
A u kojim bojama Lotar Mateus voli da vidi žene? Koja boja je za njega najseksepilnija?
- Da li mislite na dan ili na noć -  tražio je da preciziramo, ali kada smo mu rekli da mislimo na obe situacije, kao iz topa je rekao:
- Žena može 24 sata da nosi crno. Ta boja je tako seksi.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti