Manel Jelić: Nisam mogla da se opustim na Dvoru, strahovala sam za život svojih roditelja!

Manel Jelić: Nisam mogla da se opustim na Dvoru, strahovala sam za život svojih roditelja!

Autor: | 20/01/2011

0

Bivša mis Tunisa Manel Jelić, koja je prva izbačena iz novog Pinkovog rijalitija „Dvor" priznaje da nije mogla da se opusti tokom takmičenja jer je sve vreme mislila na svoju porodicu koja živi u Tunisu, gde se poslednjih dana vodi građanski rat.
- Svakog minuta i sekunde sam mislila na moju familiju i nisam mogla da pobegnem od toga. Samo se ućutim i razmišljam šta se dešava u Tunisu i da li su mi roditelji živi. Znam da je tamo pravi pakao. Iako su oni udaljeni 350 kilometara od glavnog mesta sukoba, osetili su i videli krvoproliće.

Da li ti je žao što si ovako brzo ispala?
- Baš mi je bilo žao, čak sam i zaplakala. Nisam ni videla šta je „Dvor". Kada sam ostala sama u hotelu posle izlaska, sve vreme sam se pitala gde sam pogrešila. Shvatila sam da mene ovde publika ne zna i da nije stigla da vidi kakva sam ja zaista. Ja sam jako pozitivna i volim da pevam, plešem, pričam, a zbog privatnih problema to nisam pokazala.

Hoće li se razbuktati ljubav između Stojana i Urške?

- Nemoj mene da pitaš za Uršku jer smo mi skroz različite. Ona je takva, voli malo da se ljubi sa jednim pa sa drugim. Nema ona taj problem što je to sve javno. Odradi to kao da na posao ide. Čini mi da ima neki plan u glavi. Ako ona voli, nek izvoli.

Kako je reagovao tvoj suprug Dalibor kada si mu rekla da hoćeš da uđeš u rijaliti?
- Nije se slagao, ali na kraju me je podržao. Pitao se šta će mi to u životu, ali ja sam želela da upoznam druge ljude i otvorim sebi neka nova vrata. On nije tip da mi zabrani nešto šta ja želim i zato je ne kraju rekao „idi probaj".

Kako se desila ljubav između vas dvoje i planirate li proširenje porodice?
- Za bebu je još rano, mlada sam. Ja sam zbog ljubavi prema njemu pre dve godine došla u Hrvatsku i udala se. Prijatelji su me odgovarali „nemoj da ideš! ko zna ko je on!", ali nije vredelo, došla sam da probam. U početku su me svi u Hrvatskoj gledali sa nevericom jer sam tamnoputa, a onda su me zavoleli.

Kako ti se dopada Beograd?

- Grad je predivan, a ljudi još bolji. Žene su jako lepe i dobro su obučene. Osećam da imam nešto slično sa njima, neku toplinu.

Kakvi su ti dalji planovi?
- Otvoriću agenciju u Vinkovcima koja će se zvati „Kristal Manel" i obučavaću mlade manekenke. To ću raditi u saradnji sa mojom matičnom agencijom iz Beograda. Devojke u Vinkovcima su jako lepe, visoke, i treba ih malo pogurati.
Izvor: Press

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi:

Pročitajte još