Aleksandra Perović kaže da uživa u ljubavi i da joj je u životu najvažnija podrška brata i majke

Aleksandra Perović kaže da uživa u ljubavi i da joj je u životu najvažnija podrška brata i majke

Autor: | 18/01/2011

0

Tridesetjednogodišnja pevačica iz Beograda Aleksandra Perović jedna je od učesnica rijaliti-programa „VIP Survivor“ koji joj je doneo nezaboravno iskustvo i još veću popularnost. Nekadašnja pevačica grupe „Mobi Dik“, u kojoj je zamenila Anu Stanić, pre tri godine je izdala svoj prvi album. Učestvovala je na brojnim festivalima, a publiku je osvojila hitovima, lepotom i harizmom. Od novembra prošle godine Aleksandra radi kao asistent za menadžment u sportu na univerzitetu „Alfa“. Nekadašnja manekenka bavila se mnogim sportovima: modernim baletom, tenisom, ritmičkom gimnastikom i klizanjem. Kao dete razvedenih roditelja, odrasla je sa majkom Mirjanom, ekonomistom, i bratom Andrejom.
Pre dve godine njen privatni život je obeležila tragedija. Naime, izgubila je bebu u petom mesecu trudnoće, da bi početkom prošle godine, posle četiri godine zabavljanja, raskinula veridbu sa partnerom, biznismenom Draganom Marijanovićem. Posle toga, javnosti nije otkrivala identitet novog izabranika sa kojim je u vezi od aprila prošle godine i sa kojim je odmah posle učešća u rijalitiju provela nezaboravni odmor u Parizu. Novogodišnje praznike zaljubljeni par je proveo u Grčkoj. Atraktivna pevačica, poznata po besprekornoj liniji, za magazin „Hello!“ kaže da će dane provedene u Solunu pamtiti po prelepom vremenu.
- Nije bilo hladno, a kafići pored mora su bili krcati. Ni uveče, kada bi temperatura pala, nismo imali problem sa hladnoćom jer su Grci na trgovima namestili grejalice na otvorenom, pa je bilo prijatno dočekati Novu godinu na ulicama Soluna. Romantični ugođaj upotpunili su vatrometi sa brodova koji je par posmatrao sa rive, a zvuci grčke muzike iz obližnjih kafića upotpunili su romantičnu sliku najluđe noći. Iako smo slavili Novu godinu u Solunu, imali smo osećaj da smo u Srbiji jer sa svih strana mogli su se čuti srpski i makedonski jezik. Mnogi su me prepoznali i kad bi me spazili, vikali su „Srbija“, što je bilo simpatično.

Kako ste se obukli za najluđu noć?
- Najvažnije mi je bilo da mi bude toplo. Imala sam perjanu jaknu i krznene čizme, jer sam najviše bila napolju. Nisam opterećena oblačenjem. Kada radim, to je druga priča. Kada sam izvan oka javnosti, opuštena sam.

Pazite li kada izlazite sa partnerom da budete stilski usklađeni?

- Nije mi to nikada bilo bitno. Kako ću izgledati zavisi samo od mog raspoloženja. Oko stajlinga se trudim isključivo kada sam motivisana. Pošto se bavim javnim poslom, sređivanja imam i previše. Svakako imam „glavobolju“ šta ću obući na sceni.

Savetujete li se s dečkom ili majkom kada je reč o odevanju?
- Kada imam neki javni nastup, „vilenim“ po kući i majka ili brat su tu da mi  kažu kako mi šta stoji. Obično dobijem odobrenje za konačnu odevnu kombinaciju. Imam stilistkinju Nevenu, ona je devojka mog brata i zadužena je da osmisli moj stajling. Kada mi da ideju, malo je „obradim“ i dopunim, pa mi Nevena olakšava tu „muku“.

Poznato je da ste vezani za deceniju mlađeg brata Andreja. Koliko vremena provodite zajedno?
- Iako generacijska razlika među nama nije mala, zreo je i vrlo mi je blizak, pa se desi i da izađemo zajedno. Vezana sam za njega jer sam uvek prema njemu imala zaštitnički odnos, kao prema detetu. Oduvek sam se brinula za njega, kao i sada, pa u šali često kažem da sam gora od majke koliko se brinem.

Kome ste se prvo javili posle saobraćajnog udesa koji ste imali pre Nove godine?

- Prvo sam zvala Andreja, pa sam onda okrenula dečka. Andreju sam rekla da odmah dođe na mesto udesa, a majci se nisam ni javila, jer nisam htela da se brine. Posle smo joj saopštili jer oboje znamo kako bi reagovala da je odmah čula.

Ko je najžešće reagovao dok vas je gledao u emisiji „Survivor“?
- Mama Mirjana je totalni fan tog rijaliti-programa jer se i sama prijavila za učešće prošle godine. Sve je testove prošla, ali su tada, nažalost, smanjili gornju starosnu granicu za učesnike, i samo zato nije otputovala na Filipine. Ona ima pedeset tri godine a smanjena je starosna granica na četrdeset pet. Zadovoljna je što sam ostala dosledna sebi i nisam prihvatala da zbog daljeg učešća pravim meni neprihvatiljive odluke i postupke. Ponosna je na mene, kao i Andrej. On nije dozvoljavao da mu tokom gledanja epozode ispričam ko će biti pobednik u borbi. Govorio bi mi: „Pusti me da verujem da ćeš da pobediš ovog muškarca“.

Zašto se vaša majka prijavila za ušestvovanje u tom rijalitiju?
- Da bi pobedila svoju fobiju od paukova i kraba. Uz to, videla je da se i telo na taj način može pročistiti, držanjem „ostrvske“ dijete. Gledanjem rijalitija donekle je pobedila strah i svoju fobiju jer ranije uopšte nije mogla da gleda paukove ni morske životinjice na televiziji.Nije mogla ni da kaže „pauk“, a kamoli da ga vidi na ekranu.

Da li su vam se povratili izgubljeni kilogrami?

- Izgubila sam šest kilograma i sve mi se vratilo. Jedva sam čekala da se dočepam slatkiša. Ništa mi nije nedostajalo kao poslastice. To je klasičan primer jo-jo efekta. Svima se vratilo sve što su tokom boravka izgubili, a neki su i dodali koji kilogram više. To je normalno kod gladovanja. Mojoj koži, koja, inače, nije problematična, veoma je prijalo jednomesečno gladovanje. Kada sam se vratila u civilizaciju, počela sam da dobijam bubuljice od povratka na stari način ishrane. Srećom, to je kratko trajalo.

Jeste li razmišljali o tome da se osamostalite?
- Svi u kući funkcionišemo kao jedno, imamo drugarski odnos. Prija mi život sa majkom i bratom jer se odlično slažemo. Veoma smo povezani,da se i sve troje odvojimo još bismo savršeno funkcionisali. Nije da ne možemo da živimo odvojeno. Prema tome, kada se desi da odlučim da se osamostalim, nastavićemo da funkcionišemo besprekorno. Za sada mi je odlično sa njima.

Kako je reagovao vaš partner kada vas je video posle mesec dana razdvojenosti?
- Rekao je da se ponovo zaljubio. Bio je oduševljen što sam sa lakoćom skinula nekoliko kilograma, jer od kada smo otpočeli vezu u aprilu prošle godine imala sam fiks-ideju da to uradim.

Da li je jednomesečna razdvojenost učvrstila vaš odnos?

- Mislim da jeste. Rekla sam mu da ima zadatak da me podrži pre nego što odem na put i da mi je potrebno da pristane na jednomesečnu razdvojenost.

Jeste li planirali budućnost sa njim?
- Ne volim da pravim planove. U vezi volim da idem stepenik po stepenik više, da lagano koračam ka nekom cilju.

Piše: Nadežda Jokić
Foto: Andreja Damnjanović
Stilistkinja: Tijana Todorović
Šminka i frizura: Ana Spasojević za „Hair and make-up studio“, Mileševska 47, 011 / 383 - 00 - 87
Mesto slikanja: „Grand hotel & spa“, Kopaonik, tel. +381 11 3539 518

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: sandra perović

Pročitajte još

Najnovije vesti