Vilijam i Kejt traže savet od kraljice

Vilijam i Kejt traže savet od kraljice

Autor: | 22/11/2010

0

Britanski princ Vilijam i njegova verenica Kejt Midlton svoj brak će bazirati po modelu “uspešnog partnerstva” kraljice Elizabete i princa Filipa. Vilijam i Kejt su se verili nakon što je prošlo osam godina od kada su se upoznali na fakultetu. Zaljubljeni par trenutno razmatra detalje oko venčanja, a Kejt je navodno predložila tradicionalan brak kako bi Vilijamu pomogla u njegovoj poziciji oko naslednika prestola. Ona je takođe objasnila da će uvek na događajima biti korak iza njega kako bi mu pružila podršku.
- Kejt je vrlo tradicionalna devojka sa porodičnim vrednostima. Kraljevska porodica je institucija zasnovana na tradicionalnim načelima. Vilijam i Kejt žele da slede primer kraljice i princa Filipa. To je uspešan model zasnovan na uspešnom partnerstvu. Uostalom, Filip uvek ide jedan korak iza kraljice, ali to ga ne čini manjim čovekom. To je samo njegova kraljevska dužnost - kaže jedan od bliskih prijatelja trenutno najaktuelnijeg para na svetu.
Takođe, nagađa se da Kejt ne želi da postane poznata kao što je to bila princeza Dajana pa je odlučila da događajima ne prisustvuje sama, bez Vilijama, piše Blic.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još