Ljubavna TV saga: Šeherezada zavela gledaoce, ali i glavnog glumca

Ljubavna TV saga: Šeherezada zavela gledaoce, ali i glavnog glumca

Autor: | 26/08/2010

0

Još od „Kasandre“, nijedna ljubavna TV saga nije bila toliko gledana kao turska serija „1001 noć“. Piplmetri su pokazali da se ta gledanost maltene može meriti s onom koju je imala domaća serija „Bolji život“. Jer, priča o lepoj ali nesrećnoj Šeherezadi, njenom sinu bolesnom od leukemije i njenom novom bogatom mužu koga stalno otimaju druge žene, osvojila je i naše dame koje letnje mesece rado provode uz TV Foks. Berguzar Korel, koja igra Šeherezadu, na snimanju serije udala se za svog „muža“ Onura, Halita Ergenca. Žive u Istanbulu, imaju sina Alija, starog šest meseci. Berguzar trenutno vreme provodi u Izmiru, gde snima svoju novu seriju „Pesma bez kraja“. Ipak, našla je vremena da odgovori na pitanja „Pulsa“, jer kako kaže, veoma joj je drago što i u Srbiji ima onih koji vole ono što ona radi.

Šta mislite, zašto je TV serija „1001 noć“ toliko omiljena u Srbiji? Da li vas je iznenadila popularnost na celom Balkanu, jer je serija emitovana i u Grčkoj, Bugarskoj…
– Naša serija je veoma popularna već tri godine. Kada se u Turskoj prikazivala poslednja sezona, u arapskim zemljama tek su počeli da nas gledaju. I tamo je popularnost takođe velika. Dok smo snimali seriju, nisam ni na sekund mogla da pomislim da ćemo biti gledani toliko i u drugim državama. Veoma sam srećna zbog toga što uz našu seriju uživaju i ljudi u drugim zemljama, a ne samo kod nas u Turskoj.

Da li je teško biti u braku sa oso­bom iste profesije? Vi i vaš suprug ljubav ste i započeli na snimanju serije. Kako se onda odvaja privatno od poslovnog?

– Nikada do sada nismo naišli na problem. Naprotiv! Kao par odlično funkcionišemo, a o poslu mnogo pričamo, imamo zajedničke „brainstorminge“. To mi veoma pomaže. Međutim, od kada ne radimo na istoj seriji, veoma se malo viđamo, oboje smo prezauzeti.

Izvor: Puls

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi:

Pročitajte još

Najnovije vesti