Snimak koji se neće dopasti predsedniku: Konačno otkriveno da li Donald Tramp nosi periku

Povezane vesti

Godinama se raspravljalo o tome da li američki predsednik Donald Tramp nosi tupe ili ne. Njegovu frizuru su ismevali u crtaćima, filmovima, a naravno da je bio zvezda i viralnih videa i memova.

Njegova seda kosa s kanarinac žutom nijansom palila je korisnike foruma, ali i društvenih mreža jer nikome nije bilo jasno kako mu je frizura tako postojana. Da li je u pitanju samo sprej za kosu, brutalno začešljavanje ili nešto treće, nikad nismo saznali. Novinari su ga ispitivali o kosi, snimatelji snimali njegovu frizuru s takvom preciznošću, a sve u nadi da će se frizura pomeriti.

I posle toliko godina, konačno se pomerila. Tramp je početkom meseca spakovao kofere i krenuo na put. Popeo se stepenicama u predsednički avion i tada se to dogodilo. Vetar je dunuo i otkrio sve.

Trampova relativno ćelava glava ispod pomno začešljanih vlasi ukazala se na stepenicama Air Force One-a. I Internet je poludeo.

“Pa njegove šiške su prekrile celu glavu”, jedan je od komentara na Tviteru. Drugi su podsetili da je on toliko opsednut izgledom i da svoje političke suparnike ismeva zbog visine, ušiju i slično da će zbog ovog leteti glave.

“Kao rezultat ovog snimka, 17 ljudi će dobiti otkaz, i nekako će opet Obama biti kriv za sve”, još jedan je od komentara na Tviteru.

Ostale vesti iz rubrike