Nepoželjna na spisku zvanica: Koga Megan Markl ne želi da vidi na svom venčanju

Povezane vesti

Megan Markl nastavlja da venčanje kroji po svojim pravilima. Osim estetskog dela, ona je uključena i u pravljenje liste zvanica, te je tako izričita da ove ljude ne želi da vidi na svom venčanju.

Sudeći po pisanju stranih medija, Megan Markl i princ Hari sa oduševljenjem čekaju svoj veliki dan, a do tada su se već uveliko posvetili pripremi i organizaciji venčanja, piše B92.

–Celo osoblje je zatečeno time koliko je to dvoje ljudi zaljubljeno i srećno i to ne kriju ni u prostorijama palate. Jako se zabavljaju planirajući venčanje i niko nikada nije video princa tako uzbuđenog i srećnog, otkrio je jedan od članova osoblja.

Iako su mnogi očekivali da će Megan, baš kao vojvotkinja Kejt Midlton, prepustiti organizatorima da se pobrinu oko svih detalja ceremonije, poput specijaliteta koji će se naći na meniju, pića i ukrasa, buduća princeza je rešila da se sama pobrine za sve detalje.

Harijeva verenica već nedeljama unazad aktivno organizuje svadbu, a osim estetskog dela, Megan se uključila i u sastavljanje liste zvanica. Tako je precizirala sa kojim ljudima želi da podeli sreću tog dana, a sa kojima ne.


–Oni oboje precizno prolaze kroz listu mogućih gostiju. Zato ne očekujte tog dana Kresidu Bonas (bivšu devojku princa Harija) jer nisu ostali u prijateljskim odnosima.


Ipak, nemojte se začuditi ako ugledate Čelzi Dejvi (takođe Harijeva bivša). Već su dugo samo prijatelji, ona mu je među prvima čestitala na veridbi i Megan nema problema s njenim dolaskom na venčanje, kazao je jedan od izvora koji ima pristup britanskom dvoru.

Mnogi se pitaju kako će na ovu odluku Markleove reagovati Harijeve rođake Beatris i Judžin koje su u bliskim odnosima sa Kresidom

Ostale vesti iz rubrike