Otvorio se šoping centar “Big Fashion”

Povezane vesti

Beograd je bogatiji za još jedan šoping centar, a građani glavnog grada dobili su atraktivno mesto okupljanja koje će biti novi centar pažnje.

BIG FASHION, smešten u Višnjičkoj ulici 84, otvorio je svoja vrata svim posetiocima i ljubiteljima dobre zabave i još boljeg šopinga.

Sa maloprodajnom površinom od preko 32.000m2, BIG FASHION sadrži dva nivoa sa velikim brojem raznovrsnih prodavnica i treći nivo posvećen gastronomiji, opuštanju i zabavi.

Andrej Maričić

 

Pored IDEA supermarketa,  Cineplexx bioskopa sa 8 sala, dečje igraonice, restorana poput McDonald’sa i KFC-a i raznovrsnih uslužnih delatnosti, posetioce očekuje veliki broj međunarodnih i domaćih brendova kao što su H&M, Zara, Bershka, Stradivarius, Pull&Bear, Fashion&Friends, Pandora, Dexy Co Kids, Sport Vision, CCC, Shoestar, kao i brendove koji se po prvi put pojavljuju u Srbiji – Tezenis, Funky Buddha, Oxette i drugi.

Vesna Dedić

 

Projekat BIG FASHION deo je kompanije Big Shopping Centers Israel koja trenutno rukovodi sa 58 šoping centara širom sveta, uključujući 27 šoping centara u SAD i 3 u Srbiji.

Sara Jovanović


Ostali projekti kompanije u Srbiji: BIG Shopping Centar Novi Sad (površina 40.000m2), otvoren 2012. godine i BIG FASHION Vidikovac (površina 70.000m2), otvaranje planirano za proleće 2019. godine.

Lena Kovačević

Hellomagazine.rsPromo

Ostale vesti iz rubrike

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvezdicom su obavezna.