Hello! vam poklanja

“Hello” uvek misli na svoje čitaoce! Bilo da ste zaljubljenik u modu, brižljivo vodite računa o nezi svog tela i lica, uživate u dobroj knjizi i filmu, ili vam je potreban savet kako da se izborite sa svakodnevnim problemima, oplemenite život i poboljšate zdravlje, “Hello” je uvek tu da vas obraduje vrednim poklonima! Čitajte nas i uživajte u darovima koje smo spremili za vas!

Povezane vesti

Osvojite tri Nivea poklona

NOVO: NIVEA losioni za telo bogati uljima

Formulacija bogata uljima pruža dubinsku negu koži kombinovana sa četiri senzualna mirisa u formi losiona koji koža brzo upija i predstavlja raskošno iskustvo za sva čula.

Naša svakodnevna beauty rutina  se obično sastoji od tuširanja, nanošenja losiona za telo i nege kože. Ali, šta bi bilo kad bismo mogli da obogatimo tu rutinu? Šta ako bi ona mogla da predstavlja trenutak uživanja i opuštanja, pet minuta koje ćemo posvetiti samo sebi kako bismo ugodili i telu i čulima? Sa novom linijom NIVEA losiona za telo bogatim uljem, možete da uživate u novom načinu nege kože i nakratko pobegnete od svoje svakodnevne rutine. NIVEA brend spaja luksuznu negu koju pružaju ulja sa delikatnim mirisnim notama u losionu koji koža brzo upija i kreira novu liniju NIVEA losiona za telo bogata uljem. Spojeni su odabrani dragoceni sastojci i hranljiva ulja stvarajući jedinstven losion čije nanošenje predstavlja momenat u kojem uživaju sva vaša čula.

Mešavina ulja i losiona za prelepu i blistavu kožu

Ulja su dragoceni sastojak nege tela: poznato je da štite površinu kože i umiruju je. Formulacija nove linije NIVEA losiona za telo bogate uljem kombinuje vrednosti hranljivih ulja sa prijatnim mirisima i pomaže da se suva koža postane nežna i blistava.

Nivea stručnjaci za negu kože su u saradnji sa stručnjacima za mirise pažljivo osmislili tri različite varijante nove linije NIVEA losiona za telo bogate uljem: sa mirisom ruže i arganovim uljem, sa mirisom vanile i bademovim uljem, i sa mirisom cveta trešnje i uljem jojobe. Uz ovakvu mogućnost izbora, lako je pronaći odgovarajući za svako raspoloženje i osećanje. Formulacija losiona bogata uljima je naročito hranljiva, pritom ne ostavlja mastan ili lepljiv trag, a čini kožu prelepom i blistavom. Isprobajte losion za telo kojim ćete ugoditi sebi I svojoj koži.

Pažljivo osmišljene varijante– za svako raspoloženje i svaku potrebu

Ulje jojobe i miris trešnjinog cveta ugađaju čulima voćnim, citrusnim i kremastim notama. Ovu kreaciju mirisa otvara osvežavajući koktel intezivnog crvenog voća i bergamota. Samu srž čini kombinacija delikatnih nota ruže i irisa kao i očaravajućeg mirisa trešnjinog cveta. Ovo je tipičan miris lepog prolećnog dana koji nas podseća na svež vazduh, sunce koje nam greje kožu i cveće u procvatu. Sandalovina, bogate note cistusa i opore note balzama u bazi dopunjuju miris toplim prijatnim tonom. Ova varijanta linije NIVEA losiona za telo bogata uljem sadrži ulje jojobe koje hrani kožu. Dok ugađate svojoj koži losionom zatvorite oči i uronite u svet proleća, ružičastih cvetova i plavog neba – savršen trenutak za opuštanje.

Senzualni miris kombinacije mirisa ruže i arganovog ulja je veoma ubedljiv. Blistava ruža, srce ove varijante, nežno je inkorporirana u jednistveni buke đurđevka, karanfila i kanange, sa aurom ružinog pudera, dragocenog drveta i mošusnim nijansama u pozadini. Ova kombinacija cvetnih, puderastih i mošusnih nijansi ugađa telu i umu svojim toplim mirisom i stvara senzualni momenat u kojem možemo da sami uživamo. Ovaj prijatan miris je dopunjen arganovim uljem, jednim od najpoznatijih dragocenih ulja u oblasti nege kože, pomešanim sa losionom koji kožu čini elastičnom i glatkom. Ušuškajte se u ovaj topli miris delikatnih ruža dok istovremeno pružate svojoj koži sve što joj treba kako bi izgledala prelepo i blistavo.

Na kraju, slasne note vanile, ruže i irisa kao i poznati miris NIVEA proizvoda su iskombinovani u kompoziciji sa mirisom vanile i bademovim uljem. Cvetni i puderasti miris predstavlja veštu mešavinu poznatog plavog NIVEA mirisa sa slasnim notama vanile, koji obuzimaju i telo i čula i pružaju vam momenat za mir i opuštanje. Gornje note počinju sa nežnim cvetom badema, toplim bergamotom i osvežavajućom mandarinom, dok se u srcu mirisa nalaze delikatne ruže, slatki a opori glog i suptilan iris kojima dodatnu toplu notu daje raskošni kompleks vanile. Bazna formulacija slatkog kakao butera, puderaste sandalovine i tople vanile dopunjuje ovu harmoniju. Formulacija sa bademovim uljem prija koži dok vam miris dozvoljava da odvojite trenutak za sebe i ogrejete dušu. Sa NIVEA losionom za telo bogatim uljem sa mirisom vanile i bademovim uljem možete da se opustite i osetite kao da ste otputovali na Tahiti, dok će istovremeno vaša kože biti nežna i prelepa.

Mirisne note linije NIVEA losiona za telo bogata uljem prijaju koži i ugađaju čulima. Koju ćete danas izabrati?

Ukoliko želite da osvojite Nivea poklon, ostavite komentar na našoj Fejsbuk stranici.

 

 

 

 

 

 

 

 

NIVEA losion za telo bogat uljem sa mirisom ruže i arganovim uljem, 200 ml, okvirna malopordajna cena 433rsd

NIVEA Oil in Lotion losion za telo bogat uljem sa mirisom vanile i bademovim uljem, 200 ml,

okvirna malopordajna cena 433rsd

NIVEA Oil in Lotion losion za telo bogat uljem sa mirisom cveta trešnje i uljem jojobe, 200 ml,

okvirna malopordajna cena 433rsd

 

 

 

Hellomagazin.rsPromo

Ostale vesti iz rubrike