Coca-Cola flašice u slavu naših vrlina

Povezane vesti

Kada vas sledeći put neko bude pitao na koje ste lokalne vrline najponosniji, umesto odgovora mu možete pružiti jednu od šest flasica iz ograničene serije Coca-Cole, čiji je dizajn inspirisan upravo osobinama ljudi iz Srbije. Kada ste dugo u nečijem prisustvu, čak i neprimetno počinjete da poprimate osobine te osobe, a kako je Coca-Cola u Srbiji već 50 godina itekako se odomaćila i lokalizovala, te je bilo vreme da se to vidi i u njenom izgledu.

Dok ovog leta budete uživali u osvežavajućem ukusu rashlađene Coca-Cole u bašti omiljenog kafića ili restorana dobro pogledajte izgled same flašice i probajte da otkrijete koju je osobinu umetnik koji ju je dizajnirao želeo da prikaže. Možda ćete pronaći gostoljubivost, ljubav prema glasnoj muzici i provodu, solidarnost, negovanje prijateljstava, snalažljivost i kreativnost- vrline koje su nadahnule Nemanju Jehličku, Petra Popovića Pirosa, Moniku Lang, Vesnu Pešić, Aleksandra Savića i EmuEmuEmu. Svako od umetnika dao je svoje viđenje osobina koje krase sve ljude u Srbiji u nadi da će i sami ljubitelji Coca-Cole prepoznati njihovu ideju.

Ovih šestoro umetnika potrudili su se da dobre vibracije pretoče u boje, oblike i razigrane elemente na svakoj od flašica. Kao simbol pop kulture, klasična Coca-Cola flašica neraskidivo je povezana sa umetnošću, a u novom ruhu predstavlja i sjajan detalj koji može osvanuti na vašem Instagramu, Facebook-u ili nekoj drugoj društvenoj mreži. I to nije sve što čini ove flašice posebnim jer osim što ćete uživati u sjajnom Coca-Cola ukusu i vizualno primamljivom dizajnu, svaku od flašica možete zadržati i poneti sa sobom, budući da se radi o nepovratnoj ambalaži. Limitirana serija Coca-Cola flašica biće dostupna samo tokom leta u kafićima, restoranima i klubovima, te se postarajte da na vreme dođete do svoje doze dobrih vibracija. Ovog leta Coca-Cola vam donosi nesvakidašnji doživljaj za sva vaša čula jer ćete podjednako uživati kako u poznatom, osvežavajućem ukusu, tako i u novom izgledu flašica.

Ostale vesti iz rubrike