Bojana Krsmanović: Prva manekenka sa ovih prostora koja se slikala za Sports Illustrated

bojana-krsmanovic-3

Manekenka Bojana Krsmanović ostvarila je veliki uspeh – postala je jedna od pet devojaka koje su se našle u finalu ovogodišnjeg izbora magazina “Sports Illustrated” za “rookie” – novo lice godine. Proglašenje “rookie” devojke je veoma značajan događaj u modnom svetu, s obzirom na to da dobijaju ogromnu medijsku pažnju i direktan proboj u centar ove industrije.
bojana-krsmanovic

Zato nije ni čudo što se na konkurs prijavljuju najlepše žene planete, čak i profesionalne manekenke, jer znaju da će im izbor utabati stazu da jednog dana postanu supermodeli. Pomenimo tek neke slavne žene koje su se početku karijere slikale za “Sports Illustrated”: Sindi Kraford, Naomi Kempbel, Hajdi Klum, El Mekfirson, Tajra Benks, Stefani Sejmor, kao i poznate sportistkinje poput Serene Vilijams, Ane Ivanović, Marije Šarapove, pa čak i pop dive Bijonse.

Reč je o izdanju američkog časopisa koje je posvećeno kupaćim kostimima i koje izlazi sredinom februara. Fotografije se prave na egzotičnim lokacijama, a Bojana se slikala na Bora Bori sa Irinom Šajk.
bojana-krsmanovic-2
Lepa Beograđanka do sada je, između ostalih, radila i kampanje za modnu kuću “Guess”. Pogledajte kako to izgleda kada san postane stvarnost.

Snežana IlićPromo

Više o temama: