Vuk Kostić poklekao: Nina Janković mi uništava život, otvorila mi Instagram!

Povezane vesti

Glumac Vuk Kostić je dugo odolevao društvenoj mreži Instagram, ne želeći da svoj život kroz fotografije deli sa milionskim auditorijumom, ipak, na nagovor dobre drugarice i uz njenu svesrdnu pomoć, Vuk je poklekao i osvanuo na Instagramu.

Glumca Nina Janković, koju sa Vukom gledamo u seriji “Ubice mog oca”, rešila je da uzme stvar u svoje ruke i otvorila mu je nalog na ovoj društvenoj mreži.

– Nina mi uništava život, otvorila mi Instagram. Dosadno joj – poručio je nasmejani Vuk uz fotografije sa snimanja nove sezone popularne serije, dok su se fanovi zahvalili Nini što ga je najzad nagovorila na ovaj korak.

A post shared by vuk kostic (@vukkosticbadza) on

Ipak, tu se našla i jedna fotografija iz privatnog života, gde možemo da vidimo zgodnog glumca na bazenu. Verovatno je Nina i tu umešala prste i izabrala je za postavljanje na ovu društvenu mrežu, jer nismo sigurni da bi se Vuk sam odlučio da pokaže zgodno telo velikoj publici koja ga voli i prati.

A post shared by vuk kostic (@vukkosticbadza) on

Očekujemo da će se Vuk opustiti i da ćemo vvrlo brzo imati pregršt fotografija koje će podeliti sa svojim fanovima kojih već ima preko 2.500!

Ostale vesti iz rubrike