Veza Luke Lazukića sa Natašom Bekvalac šok za njegove prijatelje?

Foto Ivan Vučićević

Povezane vesti

Luka Lazukić (35), novi dečko Nataše Bekvalac (36), iza sebe ima jedan brak i ćerkicu, i to sa ženom dijametralno suprotnom od pop pevačice, toliko da se njegovi prijatelji čude vezi s Bekvalčevom!

– Luka je oduvek bio probirač. Ta koja se njemu dopadne mora da bude vrh vrhova u svemu: izgledom, stilom, manirima, da bude obrazovana i uspešna, prava dama. Takva je bila njegova bivša supruga Aleksandra – kaže za Kurir Lazukićev prijatelj iz vremena dok je bio oženjen.

Nataša Bekvalac i Luka Lazukić: Zajedničko putovanje u Amsterdam (video)

Aleksandra Lazukić je, kao i Nata, iz Novog Sada. Završila je master na Akademiji za dizajn u Firenci i preko 10 godina bavi se unutrašnjim enterijerom. Bavila se i modelingom.

– Manja, kako Aleksandru svi zovu, s Lukom ima petogodišnju ćerkicu Iru. Njih dve i dalje žive u Novom Sadu i, koliko znam, Luka redovno viđa malu. Ljudski su se rastali, a razvod je njena odluka – priča izvor za pomenuti list i dodaje da je vest o vezi Nataše Bekvalac i njegovog dojučerašnjeg komšije šokirala sve!

– Da mi je neko rekao kako će Luka jednog dana biti deo estrade, povezan s nekom pevačicom, kladio bih se u milion dolara da je to nemoguće! Naravno, kad se čovek zaljubi, zaboravi na sve, ali tvrdim da Nataša ni po čemu nije njegov tip žene. Naprotiv! Ona je samo bleda Manjina kopija – zaključuje Kurirov sagovornik.

Ostale vesti iz rubrike