Nataša Kovačević: Važno mi je da se venčam u crkvi

Povezane vesti

Heroina Nataša Kovačević (22), najmlađa predsednica ženskog Košarkaškog kluba Crvena zvezda, jednog od najboljih u Evropi, nikad ne odustaje od onog što je zacrtala. Dok svi pričaju o njenoj autobiografiji “Koraci”, ona planira da za nekoliko meseci diplomira, i to na dva fakulteta. Ipak, na stranu svi njeni uspesi u sportu, majka Natalija Bracanović, zlatna reprezentativka u košarci, prvakinja Evrope 1979. takođe sa Crvenom zvezdom, i otac Vukašin Kovačević, nekadašnji rukometaš, sve češće je zapitkuju o emotivnom statusu.

– Od početka sam se trudila da o ljubavnom životu ne govorim. To nije tema knjige, već pokušaj da motivišem ljude da nikad ne odustanu ma koliko im teško bilo – rekla je Nataša za magazin “Gloria”, a na pitanje kakav je njen trenutni emotivni status odgovara:

Nataša Kovačević, žena heroj: Stvari uvek primajte s osmehom

– To neka ostane tajna.

Iako ne voli da govori o privatnim stvarima, već zna kako će izgledati dan njenog venčanja.

-Važno mi je da se venčam u crkvi, ali ostatak proslave sigurno će biti atipičan, veseo i zabavan.Za sada mislim da ću se venčati u starkaam i to belim. Kad pronađem srodnu dušu, biće mi lako da planiram sve ostalo – rekla je Nataša, i dodala da bi volela da ima troje dece.

Hellomagazin.rsHellomagazin/GloriaIvica Veselinov/AtaImages, Instagram

Ostale vesti iz rubrike