Marija Kilibarda: Volim da radim sa ljudima koji znaju da nisu najbitniji kao pojedinci

Povezane vesti

Voditeljka je otkrila koliko joj skupa garderoba znači u životu, a verujemo da će ove njene reči iznenaditi mnoge.

Marija Kilibarda priznaje da se uglavnom oblači na rasprodajama, te da joj prestižna odeća baš ništa ne znači.

– Haljina koju imam na sebi nije kupljena u Srbiji, već u Americi za 29 dolara. Postoje dame koje pronalaze smisao u tome što nose jer misle da su, pod znacima navoda, bolje osobe, ali ja smatram da je nebitno ko šta nosi. Evo, baš ovu haljinu kupila sam na rasprodaji u Americi, a svaka žena voli da nosi ono u čemu se dobro oseća i šta joj pristaje. Koliko šta košta, nebitno je, tako da zaboravite da sam uopšte rekla cenu – kaže Marija Kilibarda za “Blic”, koja objašnjava da se uglavnom oblači na rasprodajama u inostranstvu jer je tamo veći izbor, ali su i niže cene.

Marija Kilibarda: Osmeh je moj način života, probala sam da patim ali mi nije išlo

A post shared by marija radmanovic (@kilimara) on

Iako mnogi voditelji koji se bave tim poslom jedva čekaju leto kada se sezona završi, Marija je ove godine uradila suprotno – radno leto radno provodi u emisiji “Letnjih 150 minuta”, koju vodi sa Dekijem Pantelićem.

Marija Kilibarda kupila stan u Beogradu, o kraju braka i dalje ne govori?

– Mnogo sam se uželela posla i ne smeta mi radno leto, oberučke sam prihvatila ponudu mog šefa Ivana Ivanovića i uživam sa uigranom ekipom u kojoj rade raspoloženi, vredni i kreativni ljudi, i to je pravo bogatstvo – kaže Marija Kilibarda. Iako joj je Ivan Ivanović šef, on joj je ujedno i najbolji prijatelj.

A post shared by marija radmanovic (@kilimara) on

– Pa, mislim da može da bude mač sa dve oštrice, a mi smo i radili nekoliko projekata zajedno i više su nam se stavovi sukobljavali nego podudarali. Naši skukobi u poslovnom okruženju izgledaju pristojno  – kaže Marija Kilibarda, koja je sa Ivanom Ivanovićem bila i na odmoru.

Marija Kilibarda: Trudim se da budem zahvalna za ono što imam

– Nije on zloupotrebio naše prijateljstvo, njemu je toliko bio potreban odmor zbog stresa i tri zahtevna programa, njegovoj ćerkici je bio kraj školske godine tako da mu niko ništa nije zamerio i samo smo želeli da širimo dobre vibracije – objašnjava Marija Kilibarda. Kako posao ispred kamera ume da bude stresan, ona ima načine da pobedi takve situacije.

A post shared by marija radmanovic (@kilimara) on

– Uh, mislim da smo možda svi navučeni na ovaj haos jer kada je sve mirno, uvek smo u fazonu “ajde da naiđe problem”. Televizija nije mirno more i uvek je prisutan faktor iznenađenja, ali plivamo. Volim da radim sa ljudima koji znaju da nisu najbitniji kao pojedinci, svi smo samo mala alka u lancu i svi zavisimo jedni od drugih. Ako se razderem: “majstore, svetlo”, može da mi namesti podbradak pa sa vidim kako ću da se pušim… Svi smo mi tu zbog krajnjeg rezultata i ja sam naučila da meditiram i izbrojim do deset, jednom ili dva puta mi se desilo da baš izgorim – iskrena je Marija Kilibarda.

A post shared by marija radmanovic (@kilimara) on

Radujem se bebama i dobroj čaši vina

– Radosnom me čine male stvari, kada na svet dođe beba u mom okruženju, kada me pohvale, zagrljaju, dobroj čaši vina, moru, ma daj mi vodenu površinu i neku lepu notu, daj mi rasprodaje i to me kratkoročno čini srećnom… Suština je u spokoju, da budeš u skladu sa samim sobom i da su svi zdravi – znaš kako kažu, bolestan čovek ima jednu želju, a zdrav milion, i da se držimo mi toga, a ostalo ćemo da izguramo na mišiće – kaže Marija Kilibarda.

Ostale vesti iz rubrike