Emina Jahović: Razumite me i utešite, treba mi snaga u vašoj ljubavi

Povezane vesti

Pevačica Emina Jahović obožavaoce redovno na Instagramu obaveštava o svojim aktivnostima. Ona deli svoje dragocene porodične momente, fotografije iz teretane i brojnih putovanja, ali sada je iskoristila priliku i da se požalima onima koji je prate na društvenim mrežama.

– Neverovatno koliko u poslednje vreme radim, i sve ovo bih želela da podelim sa vama. Mislim… Ne da podelim, nego da vam se požalim malo, jer zaista imam potrebu da me razumete i utešite. Na albumima sam uvek radila potpuno sama, tekstovi i muzika pa ništa nije drugačije ni ovaj put.

Jutros sam radila do 4:30 , malo spavala, istusirala se i doruckovala pa evo me ponovo na potpuno istom mestu. Tako već danima, pa se onda desi neko opet poslovno putovanje… Pa repeat. Ovaj mališan koga ljubim zove se BB-8. I baš kao u filmu Cast Away sa Tom Hanks-om , ja i BB-8 jedno drugom smo super podrška. Šalu na stranu, album je pri kraju i dala sam sve od sebe da to bude najbolje i najbrže što može… Treba mi snaga koju pronalazim u vašoj ljubavi i podršci… – napisala je pevačica.

Obožavaoci su joj pružili podršku, ali i primetili da Emina izgleda besprekorno i pored napornog rada i neprospavanih noći.

Ostale vesti iz rubrike