Kejt i Vilijam prolaze kroz pakao: Bliska prijateljica princeze od Velsa otkrila istinu i pokrenula lavinu reakcija

Kejt i Vilijam prolaze kroz pakao: Bliska prijateljica princeze od Velsa otkrila istinu i pokrenula lavinu reakcija

Autor: | 06/05/2024

0

Prijateljica Kejt Midlton otkrila istinu

Nije lako princu Vilijamu ovih dana. Mnogo obaveza odjednom je palo na njegova pleća, jer je preuzeo deo posla koji bi u uobičajenim okolnostima trebalo da obavlja njegov otac, a mora da brine i o deci.

Ian Forsyth/Getty Images

 

Kralj Čarls ima rak, a sa opakom bolešću bori se i Vilijamova supruga. Kejt Midlton to je otkrila u martu, u video saopštenju koje je šokiralo svet.

No, i dalje se ne zna gde je tačno dijagnostifikovan kancer, a palata, po svemu sudeći, u dogledno vreme to neće ni obznaniti.

Pročitajte: Kejt Midlton i princ Vilijam obeležili godišnjicu braka fotografijom koja je zabrinula svet

Princ i princeza od Velsa imaju uzak krug prijatelja, koji strogo vode računa da nijedan detalj ne dospe u javnost. Međutim, dizajnerka Amaja Arijeta je u razgovoru za The Telegraph otkrila je s čim se poslednjih nedelja suočava kraljevska porodica.

Toby Melville - WPA Pool,Getty Images via Guliver

 

- Srce mi je slomljeno, mislim da prolaze kroz pakao. Nadam se da će se vratiti. To je zaista lično.

Amaja je, inače, ekspert za dečje modne kolekcije, a komade sa njenim potpisom često nose mali Džordž, Šarlot i Luis.

Kejt je trenutno na lečenju i očekuje je duži oporavak. Nije poznato kada ćemo je ponovo videti na nekom javnom događaju. Kralj Čarls se, međutim, polako vraća svojim obavezama.

Chris Jackson/Getty Images

 

Mnogi smatraju da je princezina bolest uticala i na njen odnos sa suprugom. A da je zategnuto, mogao bi da potvrdi i Vilijamov poslednji potez koji je naišao na osudu javnosti.

Pročitajte: Kejt Midlton se oglasila prvi put posle saopštenja da ima rak i objavila novu fotografiju, a povod je poseban

Naime, u četvrtak je Šarlot slavila 9. rođendan. Umesto da bude s porodicom, Vilijam je bio na stadionu i pratio meč Aston Vile. Tviteraši ga nisu štedeli, pa su ga, između ostalog, pitali zašto i ćerku tog dana nije poveo na utakmicu, kad svi znaju da je i ona ljubitelj fudbala.

Chris Jackson/Getty Images

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Chris Jackson - WPA Pool / Getty Images

Slične Vesti

Pročitajte još