Godine im ne smetaju: Veliki deo javnosti ne zna da je Miki Manojlović dosta stariji od supruge Tamare

Godine im ne smetaju: Veliki deo javnosti ne zna da je Miki Manojlović dosta stariji od supruge Tamare

Autor: | 10/05/2024

0

Miki Manojlović, jedan od najcenjenijih srpskih glumaca, nikada nije voleo mnogo da govori o privatnom životu. Iza njega je bezbroj nagrada i kultnih uloga, ali i neke velike ljubavne priče.

Antonio Ahel/ATAImages

 

U prvom braku, sa koncert majstorom Iskrom Uzelac, dobio je ćerku Čarnu. No, izgleda da je pravu ljubav upoznao sa drugom suprugom, upravnicom Jugoslovenskog dramskog pozoriša Tamarom Vučković.

Sreća traje više od tri decenije, a ljubav je krunisana sinom Ivanom. Čuveni glumac i dve decenije mlađa Tamara sreli su se 1992. godine, dok je radio predstavu “Zločin i kazna”. 

Pročitajte: Mikiju Manojloviću se borili za život - Lekari kažu da je jedan u hiljadu, glumac čudom ostao živ

– Sećam se da sam javno govorio o budućoj premijeri i rekao kako sam sreo veoma talentovanu mladu glumicu Tamaru Vučković. Ni sanjao nisam da će ona postati i ostati moja životna ljubav, da će poći sa mnom u inostranstvo, a još manje da ćemo dobiti sina – ispričao je Miki jednom prilikom za Story.

Antonio Ahel/ATAImages

 

– Ona mi je najveća podrška u svim mojim profesionalnim izborima. Bez nje ni ja ne bih bio ovakav kakav jesam, bez nje bio bih ko zna gde, utapajući se u ne znam koga i zapuštajući svoje korene nimalo ne bih doprinosio drugim kulturama, kao ni one meni.

Razlika od 20 godina očigledno je zanemarljiva, a svakako ne toliko bitna da bi im makar za mrvicu pokvarila idilu.

R.Z./ATAImages

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti