Majka Boža Vreća uspešno se oporavlja od najteže bolesti, svaki dan pije lekoviti napitak koji sama pravi

Majka Boža Vreća uspešno se oporavlja od najteže bolesti, svaki dan pije lekoviti napitak koji sama pravi

Autor: | 08/05/2024

0

Majka Boža Vreća uspešno se oporavlja od najteže bolesti

Najvažnija žena u životu Boža Vreća bez sumnje je njegova majka Mila. Proslavljeni bosanski umetnik bio joj je najveća podrška dok se suočavala sa teškom bolešću, ali lečenje je sada iza nje i uspešno se oporavlja.

Instagram

 

Kako se voli i poštuje majka Božo nam je bezbroj puta pokazao.

Gospođa Mila u januaru je proslavila 77. rođendan, a popularni muzičar s njom je proveo i nedavne uskršnje praznike, kao i porodičnu slavu Đurđevdan.

Pročitajte: Domaćice, uzmite papir i olovku! Božo Vrećo oduševio krompirušom, pa otkrio tajne prave bosanske pite

– Nema toga što ne bih učinio za moju majčicu, ako treba u vatru - u vatru. Divno mi je kako je istrajna u volji Božjoj da se moli i svaki dan popije zdravi napitak i ono jedno tepavo najslađe “čuvakuća” koje ćete čuti. Srna sa čuvakućom sa i bez R, moje neprocenjivo blago i srce koje miriše na toplo gnezdo – napisao je uz snimak na kojem vidimo kako njegova majka priprema lekoviti napitak.

Listove raznih biljaka - maslačka, bokvice, koprive, ranjenika i čuvarkuće, ili čuvakuće bez R - majka Boža Vreća najpre je dobro oprala, a u snimku čujemo i njegov glas, koji u nekom trenutku otkriva da ih priprema za smuti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vreco Bozo (@bozovreco)

 

Za čuvarkuću se veruje da čuva dom od loše energije, tako je i dobila ime, ali ova biljka vekovima se koristi i u narodnoj medicini za ublažavanje različitih tegoba.

Sadrži vitamine i supstance koje imaju antiseptička i antiupalna svojstva, a zahvaljujući njima odličan je prirodni lek za kožne bolesti, zarastanje rana i ublažavanje opekotina.

Sveže isceđen sok od čuvarkuće takođe je na ceni, može se koristiti prilikom lečenja bronhitisa i ostalih problema disajnih organa.

Neka istraživanja pokazala su da čuvarkuća smanjuje rizik od pojave kancera, kao i da pomaže u lečenju te opake bolesti.

Shutterstock

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram