Bolest Marka Đokovića bila vidljiva na slikama: Novakov mlađi brat prošao kroz pakao

Bolest Marka Đokovića bila vidljiva na slikama: Novakov mlađi brat prošao kroz pakao

Autor: | 10/05/2024

0

Bolest Marka Đokovića bila je vidljiva na slikama

Mlađi brat Novaka Đokovića Marko najmanje se eksponira u javnosti i jedan je od trojice braće kome očito najviše prija život van domašaja radoznalih pogleda.

Photo by Quinn Rooney /Getty Images via Guliver

 

Svoj život izgradio je daleko od Srbije, u suncem okupanoj Marbelji, gde radi na teniskoj akademiji, a pronašao je i svoju ljubav. 

Odluku o preseljenju doneo je zbog toga što više nije želeo da bude pod budnim okom medija, kao ni da živi u Novakovoj senci, međutim njegovom ocu Srđanu teško pada što je Marko tako daleko od porodice, piše Story.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Мarko Djokovic (@djokomare)

- Sve ću uraditi da se Marko vrati u Srbiju. To mi je rak-rana što živi u Španiji. Nije podnosio to što je Novakov brat.

Pročitajte: Luksuz i razmetanje ga ne zanimaju - Zavirite u skromni dom Marka Đokovića koji deli sa devojkom Letisijom

Gde god da se pojavi, svi bi ga saletali i pitali za Novaka, a on je govorio da ga puste na miru, da je on Marko. Zato je otišao.

Na leto završavamo veliku kuću nadomak Rume, nadam se da ću ga tako privući da dođe - rekao je jednom prilikom Srđan Đoković.

Ipak, po svemu sudeći, Marko je veoma zadovoljan životom u Španiji, jer je u ovoj zemlji pronašao svoj mir.

Niko ga ne poredi sa Novakom i njegovim uspesima, a dugogodišnju borbu sa depresijom uspeo je da dobije i probleme prevaziđe uz pomoć gurua Pepea Imaza, koji je kasnije postao i važna uzdanica u timu najboljeg svetskog tenisera.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Naime, Novak je upoznao Imaza preko svog brata, a prema njemu je odmah osetio veliku zahvalnost, jer je uspeo Marka da izvuče iz opasnih kandži depresije i teškog emotivnog stanja.

Pročitajte: Kraljica majka - Dijana Đoković uživa na letovanju kod sina Marka i tajanstvene snaje Brazilke FOTO

Ali, i sam se zainteresovao za predavanja ovog gurua. Iz tog razloga je često i odlazio u Marbelju sa svojom suprugom Jelenom koja je, takođe, oduševljena njegovim metodama, piše „Svet”.

- Marko je bio u haotičnom stanju. Radili smo mnogo na tome da se popravi. Kada je Novak to saznao, zahvalio mi je i počeli smo da sarađujemo. Bili smo u Dubaiju, Monte Karlu, Marbelji, pričao je Imaz u intevrjuu za „La Riohu”, što su prenele „Novosti”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Мarko Djokovic (@djokomare)

Mlađi brat Novaka Đokovića Marko potpuno je promenio pogled na svet i život, a upravo u intervjuu za „Espanjol” tokom turnira u Madridu, govorio je o ljubavi i radu na sebi.

- To je jedna filozofija života. Sa 20 godina sam bio u depresiji, a onda sam upoznao Imaza u Marbelji. Pomogao mi je mnogo, počeo sam da radim na sebi.

Ljubav i mir, zapravo, znači voleti sebe kako bi mogao da voliš druge ljude. To je ono što i Novak sada oseća - istakao je Marko koji već četiri godine uživa u stabilnoj vezi sa brazilskom dizajnerkom Letisijom Tesari.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Мarko Djokovic (@djokomare)

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Srdjan Stevanovic/Getty Images

Pročitajte još

Najnovije vesti