Apsolutna kraljica Evrovizije, čije komentare obožavamo: Životna priča voditeljke Duške Vučinić neverovatna

Apsolutna kraljica Evrovizije, čije komentare obožavamo: Životna priča voditeljke Duške Vučinić neverovatna

Autor: | 08/05/2024

0

Životna priča Duške Vučinič je čudesna

Tokom dvadeset godina, koliko gledaoce Radio-televizije Srbije izveštava sa „Evrosonga”, televizijska novinarka Duška Vučinić prošla je kroz različite situacije.

Od slavljeničke euforije u Helsinkiju, do surovih komentara na račun naših predstavnika, srpskog tima, pa i njenog komentatorskog posla.

Pored podrške kolega, najznačajnija joj je ona koju dobija od porodice, emotivnog partnera Čede Jovanovića i osamnaestogodišnjeg sina Alekse, koga je dobila u braku sa Srđanom Lučićem.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Duška kaže da joj kritika na njen račun više godi nego što je uznemirava.

- Ne čitam i ne pratim šta se o meni piše, ali mi bliski ljudi uz osmeh ponešto prenesu. Ima tu raznih duhovitih komentara i slika, i to je potpuno u redu, meni je to simpatično.

Naravno da nije prijatno kada čujete nešto maliciozno i kada vam kopaju po privatnom životu - kroz osmeh kaže poznato lice „Javnog servisa“, koja godinama ne menja izgled.

Pročitajte: Teya Dora prošla u finale Evrovizije, Ramonda osvojila srca publike

Voditeljka izgleda gotovo identično kao na početku karijere, ali ne opterećuje se time.

- Sramota je da kažem da nikada nisam ušla u teretanu. Vrlo sam lenja za te aktivnosti, iako imam viška energije i svako bi mi to preporučio.

U mladosti sam trenirala skijanje i košarku, i verovatno sam tada izdefinisala izgled. Izbegavam da vozim kola, idem peške gde god mogu i ne koristim lift, i to je u kombinaciji sa stresnim poslom i životom kakav danas svi živimo moja rekreacija.

Životna priča Duške Vučinič je čudesna

Nikada nisam otišla na botoks i ostalo što se radi jer se jezivo bojim igle. Na meni je sve moje, pa dokle izdrži. Ne plašim se starenja, svesna sam koliko se menjam, ima tu i nekih bora i malo opuštanja, ali ne paničim.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Okrepljenje od napornih poslovnih izazova pronalazi u porodičnoj oazi u kojoj uživa sa partnerom, sinom i jorkširskim terijerom Lolitom, a dragoceno slobodno vreme rado provodi u društvu prijatelja, kumova i roditelja.

- Imam divnu porodicu koju ljubomorno čuvam, to je moja oaza mira. Volim svoj dom, ali nisam tip koji trči kući da zavije sarmicu i tome slično, iako imam dara za kuvanje.

Radim sve takozvane ženske poslove, ali mi smo u kući dosta dobro organizovani i raspoređujemo poslove, mada ću radije svoje momke, porodicu i prijatelje povući u neki drugi ambijent, u prirodu, da uživamo van kuće.

Volim da povremeno odem sa prijateljima u dobru kafanu, popijem čašu crnog vina, možda dve, uz lepu muziku i raspoloženje - ozarenog lica kaže simpatična Beograđanka i za kraj otkriva svoju životnu misiju.

- Volim da usrećim drage ljude i da učinim sebi život lepšim.

Pročitajte: Neverovatne okolnosti... Posebna simbolika prati Teya Doru na Evroviziji, do sada se nije dešavalo

To je verovatno neka moja misija, prosto da animiram ljude. To radim i privatno i u poslu.

Najbitnije je da shvatimo jednu stvar, koju sam naučila još u detinjstvu - imaš samo jedan život i nemaš reprizu, zato pred kakve god izazove da te stavi, moraš da se boriš i za sebe i za one koje voliš.

To je ono što te čini najbogatijim čovekom na svetu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs M.P/ATAImages